Nya mediciner igenKanske lite väl dramatisk men ändå...
Jag har landat i verkligheten igen och mitt mående är långt ifrån på topp. Jag kämpar med medicinjusteringar och piller av olika slag. Att det ska vara så förbannat svårt att hitta nåt som funkar. Det känns som om jag gått igenom hela FASS och varenda tänkbara kombination vid det här laget. Är just nu inne i en insättning och upptrappningsfas. 
Håller tummarna att det är rätt kombo just nu. Vill ju tillbaka till mitt vanliga liv och ett ok mående. Men just nu kravlar jag nånstans nere på botten. Det suger.
 
 
 
Kramisar

Kommentarer
Postat av: S

Du har min djupaste sympati. Det suger verkligen att vara försökskanin. Att man inte vet om något fungerar förrän man testat. Håller tummarna som hårdast för att du ska hitta något som hjälper. Kram!

Svar: Tack. Jag kämpar på med mina nya mediciner men det går så långsamt. Jag blir så frustrerad och vill ha effekt nu, helst igår. Men jag har inte gett upp än, finns fortfarande lite glöd kvar. Kram
Cecilia Hansen

2021-11-12 @ 19:03:12
URL: http://ord2.wordpress.com
Postat av: Allt oviktigt

Bra av dig att kämpa på. Håller tummarna för att medicinen kommer att funka

Svar: Är fortfarande i insättningsfasen och det går sakta. Jisses vad jag hatar att det inte kan gå fortare. Det kryper i mig när saker går långsamt. Jag vill ha effekt nu!! Bara att gilla läget och hoppas på det bästa.
Cecilia Hansen

2021-11-13 @ 15:04:42
URL: http://alltoviktigtochviktigt.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0