Tjejkväll


Tjejkväll på Marieberg med syster Anna och Ebba.
Shopping (mest fönstershopping, så här 2 dagar innan lön ;) ) och middag på Pacos.
Avlutar dagen i soffan med ett glas rött och mörk choklad.


Kramisar 


Äntligen ponnymamma igen


Årets första tävling, i värsta snöovädret. Trasiga tennisskor var nog inte det smartaste valet men, men....

Sara startade LD och LC. 4 fel i båda klasserna. Ingen placering men jag tror ryttarinnan är nöjd ändå. 


Kramisar 


Alla hjärtans-dag


Kärlek till alla 


Kramisar


Vad händer ??!!??Tankar, tankar, alla dessa tankar. Det går runt i huvudet just nu. Det är svårt att förklara vad som händer på insidan just nu för jag förstår inte ens själv vad som pågår. Känslan jag har är att snart händer det något hemskt, och att jag inte kan lita på mig själv. Hoppas att jag inte är på väg ner i en depression igen, jag har ju inte ens repat mig från den förra. 
Jag vet att jag aldrig kommer bli "normal" och det har jag accepterat men snälla, låt mig hålla mig flytande, låt mig få leva en stund. Jag vet inte om jag klarar en depression till. 
Jag vill ju bara möta våren och sommaren med ett leende.


Kramisar

Träning på gång


Nu börjar förberedelserna inför våren bli klara. Löparbyxor och strumpor är beställda, dagens shoppingrunda levererade ett par nya springskor till mej. 
Då finns det inga ursäkter kvar, bara att börja gå och springa nu. Jag hatar verkligen att springa men tror varje år att det ska bli kul innan jag börjar. Vem vet, 2016 är kanske mitt springår :)
Mitt motto är att motivationen kommer inte av sig självt, den måste jag träna och springa mig fram till. Låter inte det vettigt ??!!??Avslutade shoppingrundan i godisaffären. Lördagsgodis, ja tack :) :)
Ha en fin helg.


Kramisar

Mat och potatis

Hur svårt kan det vara att ta det lugnt och göra ingenting ??!!??Just nu sitter jag i soffan och är skitstressad över maten jag ska laga idag. Låter jättelöjligt, men sån här är jag. Jag har så svårt att ta det lugnt när jag har ett "måste" framför mig. Jag kan inte slappna av innan allt är gjort. Och eftersom det oftast finns något jag borde göra så är jag ofta stressad på insidan. 
Just nu har jag en timme jag kan slappa på innan det är dax att skala potatis och börja laga mat men jag kan fasiken inte slappna av. Hela jag är spänd och jag hittar ingen sinnesro. Låter ju helt sjukt att lida så mycket för några potatisars skull :( . 
Nån som känner igen sig ??!!??


Kramisar

RSS 2.0