Felparkering

 
Vilken tur att det är dåligt med lapplisor på landet. Jag lyckades med denna fina felparkering på väg hem från stallet. Tur att det finns snälla bönder med traktor som lite smidigt kan få upp bilen på banan igen.
 
Jag & Dansken
Sara & Shelby
 
Lite gött är det med ridningen just nu, jag har haft så fina ridpass de sista 3 dagarna. Jag är så motiverad och jag rider just nu mer disciplinerat.
Och så är ju Dansken är underbar ponny att rida.
Sara har tillfällig vård av häst i helgen,då ordinarie ryttare är sjuk. 
 
Visst är det skönt att kunna hjälpa till och att få hjälp, det påminner mig om vilka fantastiska människor som finns i min omgivning. Det får bli dagens tänkvärda ord :) 
 
Kramisar

En vanlig torsdag

Just nu händer det inte så mycket. Jag tycker att det är ganska tråkigt, men ändå skönt på nåt vis. Det känns som om jag väntar på att något ska hända, men jag vet inte vad. Och jag antar att jag måste se till att det händer nåt, för det händer ju inget av sig självt. 


Börjar dagen lugnt och sansat med en kopp kaffe och lite mys med katten. Har lite måsten att klara av idag, sen blir det ridlektion ikväll. Prognosen säger att det med största sannolikhet blir en bra torsdag. Och så får jag fundera vidare på vad som ska hända härnäst. 
Har du några förslag på trevligheter så dela gärna med dig :)


KramisarJag är gift med Kloker

Haft några tunga dagar, och några ångestfyllda nätter. Alltid när det svajar så får jag panik och tror att den värsta depressionen lurar bakom hörnet. 
 
 
Och så kom min gode make med följande påstående:
-Bara att du gillar läget, såna här små svackor kommer du alltid att ha, precis som när alla andra är förkylda.
Så nu har själen varit förkyld och jag har symtomlindrat med sömn och stallet. 
Tur för mig att jag är gift med någon som är klok och förstående.
Tänkte "rycka upp mig" nu och försöka tänka positivt ;)
 
 
Kramisar

Statusuppdatering
Kramisar 


Årets fattigaste dag

 
Precis tvärtemot bilden på Nasse känner jag mig. Jag är inte liten och glad utan känner mig tjock och allmänt låg. 
Inget allvarligt, men ibland är det bara trist och tråkigt. Jag hade verkligen laddat för att ta tag i ridningen idag och då är  hästapållen inte fräsch. Troligen bara en sträckning men det innebär ingen ridning på några dagar. 
Just nu känns det som minsta lilla struntsak skulle kunna stjälpa mig. Hela jag känner mig skör, jag hoppas att det är övergående och att jag bara har en tråkig måndag. Läste nånstans att det är årets fattigaste dag idag och då kan man väl få vara lite off.
Gnälligt inlägg, jag vet.
Tar nya tag imorgon, då ramlar barnbidraget in och snart är det lön och det gillas.
 
 
Kramisar 
 

Fredagsmys


T.G.I.F

Har startat helgen på bästa sättet. Ett bra ridpass innan middag och ett glas rött. Och vetskapen att jag har en ledig helg framför mig gör gott åt själen.Det är sånt som jag mår bra av och jag hoppas att jag har förstånd att njuta av tillvaron just nu. 
Because I'm worth it :)


Kramisar 


Bubbel funkar alltid ;)


Jag kan inte påstå att min onsdagkväll har varit tråkig. Bubbelkväll med min granne Helene. Så trevligt :)
Så här skulle man ha det när man har det som sämst ;)

Kramisar

Once upon a time

Monsters are real, and ghosts are real too.
They live inside us, and sometimes they win.


Kramisar

Modig eller inte ??!!??

Jag får ofta höra att jag är modig. Att det skulle vara något utöver det vanliga att vara öppen med att säga att jag lider av psykisk ohälsa. 
Jag är inte modig, men så länge det anses som modigt, så länge är det väl ändå fortfarande något tabubelagt, eller tänker jag fel ??!!??En fysiskt sjuk person tex. en diabetiker eller reumatiker behöver aldrig stå till svars för sin sjukdom,men att lida av depression, ångest eller ha någon annan psykiatrisk diagnos, då är man i vissa ögon en sämre människa. 
Det jag tycker är svårt, det är att sätta ord på sjukdomen och att förmedla något som jag tycker är viktigt.Det blir lätt bara en massa ord, ord som ibland saknar känsla men som andra gånger träffar helt rätt och budskapet går fram. 
Att försöka skriva så andra förstår, det är inte enkelt eftersom jag inte heller förstår allt som händer på insidan. 

Önskar alla en trevlig helg !!


KramisarJag är jag och jag lever

Om jag tittar tillbaka ca 2 år och tiden då min värsta depression någonsin kom som ett brev på posten och sen tittar jag på mig själv idag så är det mycket som hänt, jag är samma jag fast ändå inte.
Jag har blivit massa erfarenheter rikare men helt ärligt så skulle jag helst vara utan de flesta av dom. Att smärtan igår skulle bli styrkan idag är inget jag bett om, jag är helt övertygad om att jag växt som människa som frisk också.
 
 
 

Precis så långt ner i träsket har jag varit men tack och lov, jag överlevde och är mig själv igen fast jag är ordentligt tilltufsad. Jag är fortfarande inte så stabil att jag kan säga att jag är frisk men det finns ett hopp om att jag kan få tillbaka mig själv och att ångesten inte styr hela tillvaron.
Det är nog tur att vi inte vet vad livet har att erbjuda för alla drar inte vinstlotten och livet är inte en räkmacka för alla, men det här är mitt liv och jag lever det så gott jag kan.
 
Ha en fin dag 
 
 
Kramisar

Teknikens under

Är det nån mer än jag som inte fattar hur vissa tekniska saker fungerar ??!!??
Jag slutar aldrig att förundras......


Jag kan inte påstå att jag förstår mig på såna här saker, men visst är det fränt att med hjälp av trådlös kommunikation tex kunna lyssna på musik i bilen via mobilen. 
Men jag har svårt att tänka mig att Vikingen Harald Blåtand i sin vildaste fantasi skulle tänka tanken att bli ihopkopplad trådlöst med resten av världen.
Jag kommer aldrig att fatta hur det hänger ihop och varför det är möjligt, men det måste jag ju inte.
Bara det fungerar, då är jag nöjd.KramisarFalun tur & retur

Hemma igen efter en liten minisemester till Dalarna. Vi har  haft 2 klockrena dagar och jag älskar att göra vanliga saker som vanliga människor gör, utan ångest och det är en fantastisk känsla.
Vi hann med mycket:
 
 
Shoppade I Borlänge på Kupolen och jag fyndade, det var total utförsäljning på Team Sportia så jag betalade 300 kr för tröja och jacka (ordinarie pris 1200 kr)
Jag brukar aldrig hitta något på rea så jag är mer än nöjd.
 
 
På kvällen var  det bowlingmatch och vi tävlade I division -vem är minst dålig ;) ;) och I den tävlingen gick Geir ut  som segrare.
 
 
 
 
Jag läser alla statusuppdateringar på Facebook och konstaterar att jag är lite efter. Det här med beach 2015 har jag inte börjat med än, utan jag frossade I mat med bearnaisesås och efterrätt bestående av chokladmousse och något annat jag inte kommer på namnet på, men gott var det.
Och idag hotellfrukost.
 
 
Sen så kommer anledningen till att vi var I Dalarna. Vi hälsade på hemma hos Prinsen och hans nya ägare. Den hästen är det inte synd om :)
Han såg ut att stortrivas.
 
Korten på hästen är ärligt stulna från Facebook och hans nya ägare, men de är så vackra så jag var bara tvungen att sno dom ;)
 
En supertrevlig resa från början till slut !!!!
 
 
Kramisar

God fortsättning

Nytt år nu. Jag tror varje år att det ska hända något magiskt under nyårsnatten.
Men jag vaknar 1 januari och upptäcker att livet är detsamma som det var igår. Det sker inga mirakel och jag vet det men hoppas ändå på nån förändring hos mig själv.
Att jag skulle vara bäst på att leva i nuet eller att vara ångestfri, är exempel på mina orimliga förväntningar.
Jag får väl önska i ena näven och skita i den andra och se vad jag får mest av ;) 
Och jag har mycket som är bra i livet, så mig är det inte så synd om egentligen.
 
 
Avslutade matåret med en god glass-cheesecake, så jag får nog finna mig i att vågen visar för mycket för tillfället, men men...... Nytt år med nya möjligheter väntar och jag har "bestämt" att 2015 blir ett bra år.
 
 
Kramisar
 
 

RSS 2.0