En god gärning

 
 
 

Ett litet bidrag till att belysa psykisk ohälsa. Ingen kan göra allt men alla kan göra något :)


Kramisar


En dålig dag

 

 
 

Idag är ingen bra dag. Inget konstigt med det, men hur vet jag om det är en frisk eller sjuk dålig dag ??!!??
Många negativa tankar far runt i huvudet, den ena avlöser den andra. Det är som ett löpande band med konstigheter. Jag har ingen lust att göra något, tycker inte att jag duger som jag är. Jag är rädd att något otäckt eller farligt ska hända osv. Listan över tankar är lång idag och de är varken positiva eller rosenskimrande. Om jag kunde så skulle jag naturligtvis trycka på off-knappen eller strunta i tankarna men de är så påträngande att det inte går.
Jag får nog finna mig i att det är så här idag och hoppas att imorgon är bättre. Det kan ju vara så att det bara är en normalt dålig dag.
Hoppas du har en bättre dag än jag :)


Kramisar


Mina behov

Hej på er :)
Jag är just nu så nöjd, jag har sommarlov från mig själv, dvs att jag har ingen kontakt med min läkare eller psykolog just nu och det är jätteskönt. Jag behöver inte tänka på läkemedel eller samtal eller det som är jobbigt och obearbetat här i livet. Jag kan ta det lugnt och ska försöka njuta av det som är bra just nu.

 

 

 
 

Jag tänkte hålla mig så långt ner på behovstappan som möjligt ;) och bara vara. Inte helt enkelt för mig som vill ha allt gjort helst igår men jag gör så gott jag kan och det går hyfsat bra just nu. Livet är snällt mot mig idag.


Kramisar


Midsommar


Min midsommarafton (och midsommardag) spenderades till stor del på jobbet. Som sjuksköterska är jag van vid att jobba när andra är lediga och just igår kändes det helt okej. Mina nya arbetsuppgifter är ju så roliga att det nästan alltid är kul att åka till jobbet.


Lite lyx och storhelgskänsla på kvällen :) 
Har ni firat midsommar ??!!??


KramisarUt på turDet är något speciellt med skogen och vandring. Jag hittar ett lugn inombords som jag inte trodde fanns. Jag är så närvarande. Det är hikefulness.Kramisar

Jag i stall Runsås

Jag & Roddan

Efter dagens ridlektion kan jag lugnt konstatera att jag fortfarande rider hellre än bra ;). Men jag tycker att det är roligt och det kommer alltid vara viktigaste. 
Jag har en hobby där jag inte måste prestera och det är så skönt. Jag presterar ändå så det räcker och blir över när det gäller allt annat.
Hästar är lyckopiller :) :) :)

Dagens tankar

Jag är inte där nu, jag är nån annanstans. Jag är inte djupt deprimerad, jag har kommit ut på andra sidan. Efter flera år med mörker, ångest så är det svårt att landa i känslan att må bra.
 
 
 
 
 

Det är som om hjärtat inte hinner med hjärnan, för jag vet att det faktiskt är bra nu men jag vågar inte lita på känslan. Kanske beror det på att jag inte är van vid det här att må bra, kanske är det rädsla för ännu en depression som hänger över mig. Jag vet inte varför och egentligen spelar det väl ingen roll. Jag mår ju bra idag och det viktigaste just nu är att inte stressa så mycket, jag måste inte hinna med allt. Jag ska försöka ta det lugnare och vara mer närvarande. Jag har ju en hel sommar framför mig och den ska fyllas med må bra saker och förhoppningsvis sol och värme. 
Ha det gott, det ska jag ha :)
 
 
Kramisar
 

NationaldagsbubbelKramisarJäverön


17 km vandring Nöjda men trötta fötter 


Kramisar

RSS 2.0