Ett livstecken

 
 
Tänkte bara titta in och säga hej. 
Jag jobbar, äter och sover mest så det händer inte så mycket mer i mitt liv just nu. Och en släng av bloggtorka.
Något förslag på vad jag kan skriva om tas tacksamt emot :)
 
 
Kramisar
 

Tristess

 
 
 
Hej och hå. Jag kämpar på utan cigarretter och det går förvånansvärt bra, men tristessen är svårast. Vad ska jag göra istället? 
Jag är inte helt fri från laster som tur är, kan fortfarande njuta av vin och kaffe. Så livet känns inte helt meningslöst hahaha :).
Just nu händer det inte så mycket i mitt liv, på både gott och ont. Jag är tacksam över att det är stabilt, men samtidigt otroligt uttråkad. Väntar på våren och vandringen framför allt.
Något positivt är i alla fall nya jobbet, vi håller på att bygga upp en  ny grupp med nya arbetsuppgifter och det är så spännande så allt är inte negativt. Jag vill ju inte vara den där personen som bara gnäller så jag hoppas min dipp bara är tillfällig. 
Hoppas att bloggen oxå blir intressantare framöver. Den som lever får se. Vi hörs!!
 
 
Kramisar

Att bryta en dålig vana

Jag måste skryta lite, jag har inte rökt på 11 dagar. Sparat 550kr redan. Men jag har så svårt att se mig själv som icke rökare. Försöker hela tiden intala mig att det är inte slutet på någonting, det är början på någonting annat.
Det är så vansinnigt tråkigt att inte röka, börjar känns mig deprimerad igen, men det kan ju vara nåt tillfälligt. Försöker att inte göra sån stor grej av det helt enkelt. Men nåt som inte är enkelt, det är att inte äta istället för att röka. Jag kämpar ju med att försöka gå ner i vikt oxå. 
Ni hör ju, inte röka, inte äta......vad ska jag göra??!!??.
Vi får se var detta leder, om jag blir rökfri eller inte.
 
 
 
Kramisar

NMFTG

 
 
Vilken kvinna!! Mia Skäringer levererar. 
Det var värt 25 mil i bil enkel resa för att se denna föreställning, för att sen sätta sig i bilen och åka hem igen.
Hur kan man leverera så mycket allvar, skratt och sång tillsammans, det begriper inte jag. Och igenkänningsfaktorn var hög. 
Har du inte sett NMFTG??!!?? Gör det!!!!!
 
 
 
Kramisar

Bubblande start på våren

 
 
Äntligen Mars, första vårmånaden började intensivt.
Jag har hunnit med Champagne lounge, bubbel och supergod mat. Vad sägs om hummersoppa, bruschetta, löjrom och fina ostar med fröknäcke.
Vinmässa med en massa nya goda viner, pubkväll och hotellövernattning.
Efter dessa 2 intensiva dagarna är jag tröttmössa och fasar för vägningsdag imorgon. Vågen kommer nog skratta åt mig. Det har slunkit ner alldeles för mycket mat och dryck. Såna här helger skulle jag inte orka varje vecka men satan va kul jag haft.
 
 
 
Kramisar

RSS 2.0