Söndagens nöje


Shoppat lite smått och gott......


Kramisar


Stötta KungsledenDet här har jag tänkt att göra jättelänge, idag fick jag tummen ur och blev fadder för några meter på Kungsleden.

Kramisar

Då som nu för alltidÄntligen har detta album släppts, som jag längtat. Och Kent levererar som alltid, om du frågar mig. Jäklar va bra dom är !!!!


Kramisar


Mycket känslor just nu
Nu har Dansken flyttat. Han ska få en nystart tillsammans med en 10-årig tjej som heter Maja och det kommer bli toppenbra. Och så ska han bo på bondgård (hur lyxigt är inte det), med en massa kossor och några andra hästar.
Jag är fullt övertygad om att han kommer få det bra, samtidigt känns det lite sorgligt att veta att jag inte kommer träffa honom varje dag.
Tröstar mig med att var sak har sin tid.
 
 
Kramisar

Fest på jobbet


Sommarfest på jobbet igår med asiatiskt tema. God mat, prat och skratt :). Jag har verkligen superbra kollegor. Jag trivs på jobbet, helt enkelt.


KramisarMår bra idag


Jag mår bra idag, men jag är inte frisk. Jag har en sjukdom som jag aldrig kommer att bli av med, jag kommer troligen bli deprimerad igen, men inte idag. Jag börjar lära mig att ta tillvara på de bra dagarna här i livet, inte oroa mig lika mycket för framtiden och jag har börjat acceptera dåtiden. 
Saker och ting har fallit på plats och många pusselbitar ligger på rätt ställe. Jag har mycket att vara tacksam för och just idag njuter jag av livet. 
En depression kan vara kort eller lång, mer eller mindre djup, och jag kan nog snart våga säga att jag är inte deprimerad.
Sommaren 2016 kommer bli en bra sommar om det fortsätter så här. 
Önskar er en bra dag och hoppas att ni också mår bra.


Kramisar


Ny på jobbet


Jag har klarat av inskolningen av mina sysslor på jobbet. Jag stortrivs med mina nya arbetsuppgifter. Det är inte ens jobbigt att gå upp på morgonen och det är stort, för jag hatar att gå upp tidigt, är mer kväll/nattmänniska. 
Och det bästa med att vara ny på sitt gamla jobb, det är att jag redan vet var kaffemaskinen och toaletten är :) :).
Sen att solen strålar, det är sommarvärme ute, det gör mig också på gott humör. Livet är snällt just nu!! 
Hoppas att du mår lika gott som jag gör idag.


Kramisar

Om ingenting


Hur svårt är det inte att bara göra ingenting ??!!??.
Sitter just nu i soffan och tränar på detta medans maken far omkring och fixar och donar....och där gick gräsklipparen igång oxå.
Jag vill ha allting gjort, helst redan igår. Nu blir ju saker gjorda av maken och det är ju bra men då kommer det dåliga samvetet och säger att det här borde du ha gjort istället för att göra ingenting, din latmask.
Någon som känner igen sig ??!!??


KramisarSkål


Skål på er :)
Kollade i gamla fotoalbum för några dagar sedan och det var riktigt roligt. Det här kortet är ca 20 år gammalt men jag tror inte jag blivit en dag äldre ;) ;). Jag kommer nog aldrig bli stor.


Kramisar

RSS 2.0