Örebro

 
Lite lyx:) Jag och min man tog bussen till Örebro igår för att bara vara och njuta i ett dygn. Vad sägs om öl, god italiensk mat, vin, hotellövernattning, shopping, uteservering, rosevin med bästa sällskapet. Nu är jag trött men batterierna är fulladdade :) :) :)
Njuter av sommarvärmen.
 
 
Nu sitter jag hemma med ett leende på läpparna och konstaterar att mig är det inte synd om. Livet är snällt idag. Och jag är gift med världens bästa. 
Hoppas ni har det lika bra som jag just nu.
 
 
 
Kramisar
 
 

Samtalskontakt

 
Idag hade jag äntligen fått tid för bedömning om samtalskontakt på psykmottagningen. Och så ringer dom från mottagningen och ställer in besöket pga sjukdom. Så trist :(. Bara att hoppas att jag hinner få en ny tid innan semestern då, vilket jag inte tror. Känns surt.
Annars är det ok. Jag fortsätter min viktresa och vägde in mig på -16,3 kg idag. Bara 3.7 kg kvar till mål. Heja mig :) Jag börjar se ljuset i tunnelns slut nu och hoppas att jag kan hålla vikten på en bra nivå framöver. Allt blir så mycket lättare och jag trivs bättre med mig själv. Jag orkar mer, jag vill mer och det är ju så mycket roligare att handla kläder. 
Nu kör vi ny vecka och jag har massor av roliga saker att se fram emot de närmaste veckorna:) :) :)
 
 
 
 
Kramisar
 
 
 

Vår i luften

 
Jag älskar våren, ljuset och värmen. Det är underbart ute just nu och jag har möjlighet att vara ute i skogen mycket. Där finner jag sinnesro.
Just nu njuter jag av att våren är här på riktigt och att sommaren ligger framför oss.
 
 
 
Kramisar
 

En mjukglass

 
 
Då var årets första mjukglass intagen. Smakade ljuvligt! 
Jag har ju gått ner 15 kg sedan januari så jag tyckte jag kunde unna mig nåt gott. Nu har jag ett komplicerat förhållande till mat så det gick inte lång stund innan det dåliga samvetet och ångesten kom. Nu börjar det bli svårt att hålla vikten och maten på en sund nivå. Jag vill äta normalt men det tar emot eftersom jag vill gå ner 5 kg till innan sommaren. Om en mjukglass ger så mycket känslor så funderar jag på vad som kommer hända om 5 kg ner. Hoppas verkligen att vikten stannar där, för jag vill inte bli för smal igen. Men det får jag ta den dagen det blir aktuellt. Jag ska inte gå händelserna i förväg. Men som sagt, glassen smakade ljuvligt!
 
 
Kramisar
 
 
 

Aktiv vecka

Jag måste bara klappa mig själv på axeln. Denna vecka har varit så aktiv. Jag har verkligen hunnit massor förutom jobbet.
 
Måndag: Simning 30 min 
Tisdag: Vandring Ånnaboda 12 km
Onsdag: PW 30 min
Torsdag: Vilodag på puben med familjen
Fredag: Ridning 30 min
Lördag: Vandring Angsjöleden 8 km
Söndag: Vilodag
 
Det ska bli riktigt spännande att väga mig imorgon. Trots mycket att äta och dricka denna vecka så borde all motion gjort något. Håll tummarna att jag nått mitt delmål 3 imorgon.
 
 
Kramisar
 
 

Välkommen maj

 
Börjar månaden med en vandringstur Ånnaboda-Suttarboda-Ånnaboda 12 km✔️. En härlig förmiddag med min vän Helene. Som grädde på moset så blev det bubbelkväll oxå. Det hade vi verkligen gjort oss förtjänta av.
 
 
Idag blev det en kortare promenad och bjuden på lunch av Lotta. Jag kan verkligen inte klaga på dessa 2 dagar. De har varit toppen på alla sätt och vis.
 
 
Jag har det nästan för bra just nu. Låter lite knäppt men det kommer bli svårt och jobbigt när ångesten gör sig påmind nästa gång. Det blir sånt högt fall då. Ibland känner jag att stabilt halvdåligt är ganska okej trots allt, då blir det inte så stora svängningar. Svårt att förklara men lite ångest gör mig trygg.
Ha en fin dag!!
 
 
 
Kramisar
 
 
 

RSS 2.0