SommartiderJag bara älskar sommaren. Idag är det tokvarmt och jag är ledig från jobbet. Arbetar på solbrännan istället. Och så dricker jag rosé på kvällen. Kan inte bli så mycket bättre. 
Livet i det stora hela är ganska behagligt. Jag håller distansen och följer rekommendationerna från FHM. Eftersom jag inte är den supersociala typen så är det ingen uppoffring direkt. Livet rullar på i ett lagomt tempo helt enkelt. 
Hoppas du njuter lika mycket som jag i värmen.
 
 
Kramisar
 

Semesterbilder

 

 


Här kommer en liten titt på bilder från min semester. Jag har njutit för fullt i 2 veckor och planerar att fortsätta med det nästa vecka. Inga bilder från storstädningen här hemma men det är ju inte så mycket att se. Vi har slängt 8 fulla hästtransporter med skräp och trädgårdsavfall. Och ändå har vi fullt med grejer kvar. Det har inte blivit tomt nånstans. Skrämmande vad man samlat på sig under åren. Hoppas jag blir bättre på att hålla efter framöver.

 
Kramisar
 
 
 
 
 

Tillbakablick

 


Så här såg mitt liv ut för precis 8 år sedan. En toppenhelg när barnen tävlade. Sara och Uffa hoppade, Ebba och Dansken red dressyr. Det var så kul att få vara ponnymamma. Något jag minns med glädje. 

 
Kramisar
 
 

RSS 2.0