Första advent


Jag har haft en toppen-advents-helg i Stockholm. Jag har bakat lussebullar och pepparkakor, ätit och druckit gott, umgåtts med lillasyster med familj. Jag har verkligen mycket att vara tacksam för. Ibland är livet snällt.


Kramisar Full aktivitet


Det jag önskar mest just nu är tystnad. Jag har för tillfället en hjärna som inte kan sluta tala med sig själv. Det är full fart på Hjärnkontoret och inte vet jag om jag blir klokare direkt ;) Ibland tvivlar jag på att det ska bli ordning och reda på alla trassliga trådar och konstiga tankar. Dem är för tillfället sjukt många. Men jag mår hyfsat bra, och det känns bra :)

Jag längtar till helgen, då blir det mys hemma hos lillasyster i Stockholm. 
Önskar er en trevlig helg !!!!


KramisarSkit också ....


Började veckan med att vara stressad, det tog lång tid att skrapa de förbannade bilrutorna och jag skulle hinna tanka innan jobbet.
Vad händer ??!!??
Jo, jag svänger in på macken, hoppar ur bilen och mitt i tankningen upptäcker jag att jag fyller bensin i dieselbilen :( :(
Jäkligt dålig start på veckan, bara omständigt och kostar pengar, suck.
Hoppas att din start på nya veckan är betydligt bättre än min !!


Kramisar


Kvalitetstid

Igår hände något som inte hänt på länge. Jag och min älskade man fick egentid i Örebro. Började med frukostbuffé, mums och tummen upp för det :)
Sen var vi överallt, många affärer fick besök. Vi shoppade lite kläder och adventsaker. Kikade på vandringsgrejer inför nästa års vandringar.


Jag tycker inte att nån är för gammal för julkalender, så det fick bli en var sin chokladkalender till mina fina "små" tonårstjejer :) :)

Det bästa var att jag klarade mig från ångest, det blir lätt kaos på insidan när jag springer i affärer. Hade bara lite obehag i kroppen och det var hanterbart. Bästa sättet är ändå att nätshoppa. 
Snart är julhandeln igång och hur shoppar ni ??!!??
Tips på hur man står ut bland massa folk mottages gärna.KramisarNy vecka igen ;)


Novembergrått och trist, lite låg och allmänt less. Just nu händer det inte så mycket, det är bara vardagsbestyr, typ äta, sova, jobba och stallet. 
Väntar på snö, advent och jul. 
Så spännande har jag det, har du några tips på hur man kan få november roligare ??!!??


Kramisar

Min ponny och jag


Jag älskar verkligen min ponny. Men han kan vara så fjollig och ibland tror jag att han letar efter små saker att bli rädd för. Vissa dagar så blir jag med lite fjollig och tycker att det kan bli lite läskigt när han bara drar iväg eller kastar sig. Idag var jag lugn själv och så nöjd att jag fick den från början super-spända-på-tårna ponnyn att slappna av och jobba under mig. Så dagens ridpass var ett bra ridpass i mina mått mätt. Jag rider fortfarande hellre än bra.
Hoppas du också haft en bra måndag.


KramisarNovemberdag i stallet


KramisarMå-bra-saker


Jag har ju inte mått så bra den senaste tiden, men en krya på dig-påse med lite smått och gott från svärmor gör livet lite gladare. Och att sen rida lektion och känna ren och skär ridglädje var verkligen upplyftande. 
Nu är det "bara" att kämpa vidare, jag tror faktiskt att det börjar vända mot det bättre nu. Hoppas på det i alla fall.


Kramisar


Fulltankad

Tänk om det vore så enkelt, att bara googla fram rätt beslut, att få rätt svar på alla frågor. Att slippa ta beslut själv.
Just nu har jag så mycket i huvudet och det är riktigt stökigt bland alla tankar. Det känns som om jag har en fyrkantig hjärna, där tankarna fastnar i hörnen.
Jag har svårt att skilja på vad som är friska tankar och vad som är sjuka tankar. Tankekaos helt enkelt.
Vad tänker du på idag ??!!??


RSS 2.0