Ångest igen......

 
Jag vill inte vara den som klagar, jag vill inte vara bitter men nu måste jag få ur mig lite. Haft ständig ångest några veckor utan att hitta nån anledning. Det kryper i kroppen, jag känner mig stressad och vill helst bara krypa ur skinnet och försvinna. Sover som en kratta, vaknar av att jag krälar i sängen med världens ångestpåslag och vill bara bort från mig själv. 
Jag vet inte vad som är värst, att ha lite ångest hela tiden eller att må bra till och från. Det känns alltid som ett nederlag när måendet sviktar och det tar på krafterna att pendla upp och ner. Det är en kamp varje dag att få vardagen att fungera, alla måsten känns så stora och jag känner mig så liten. Det är inte lätt att vara människa. 
Nu har jag gnällt färdigt, dax att ladda för att vara ponnymamma hela helgen, tävling imorgon och pay & jump på söndag. Full fart med andra ord, då hinner jag inte känna efter hur jag mår. Tar tag i det en annan dag. Nu kör vi !!
 
 
Kramisar
 

Vart tog våren vägen ??!!??

 
Så här såg det ut i fredags när vi var på tävling i Fagersta. Jag kan säga att det var ingen höjdare att köra transport 32 mil i snöoväder. Jag som kör hästkärra så sällan, jag körde lånad bil och lånad transport, det gjorde resan lite mer spännande..... men vi kom fram och tillbaka välbehållna. Kan inte säga om det var tur eller skicklighet ;) ;)
 
Kramisar

Glad påsk :)

 
Vill bara önska er alla en fin påskhelg!!
 
 
Kramisar

Driftledardagar

 
Tisdag och onsdag spenderades i Stockholm med goa kollegor. Vi driftledare träffas 2 ggr per år och det är så trevligt. Vi fick utbildning, information och tid att pratas vid och det är så värdefullt. Nu är jag laddad med massa positiv energi inför sommaren:).
 
 
 
Som grädde på moset fick jag även äta massa god mat, dricka lite gott, sova på hotell. Jag kan bara konstatera att jag har ett toppenjobb och så fina kollegor. 
 
 
 
Kramisar

Lunchdate

 
Ledig dag är en bra start på veckan :) Lunchdate med dottern Ebba. Fixat ögonbryn och fransar. En bra dag helt enkelt. 
 
 
Kramisar
 

RSS 2.0