Semesterplan och vaccin

 

Då blev det gjort. Dos 1 Covid-19-vaccinet taget. Jag har avsiktligt väntat några veckor med att ta mitt vaccin. Så nu slipper jag att ha en tid för dos 2 att passa under mina semesterveckor. Då vill jag kunna komma och gå som jag vill. 
Semesteplanen ser ut så här. Öland och Kalmar 6 dagar, hem och packa om för att dra norrut på Roadtrip. Det blir Härnösand, Sundsvall, Östersund och Mora som får besök under en veckas tid.  Utlandet får vänta.
Nu ska jag unna mig ett glas rosé eftersom det är fint väder idag.
 
 
 
Kramisar

Midsommar hälsning

 
Vill bara titta in och önska er en glad midsommar. Själv blir det jobb fredag, lördag, söndag och måndag så vi firar sparsamt i år. Det blir självklart en god middag imorgon och jordgubbar med vispgrädde till efterrätt. 
Lugn helg blir det i alla fall och tidiga morgnar.
 
 
 
Kramisar

När inga ord behövs

 
 




 
Kramisar

Min senaste tatuering



Har man en gång börjat tatuera sig, ja då är det svårt att sluta. Här är min senaste. 
Det är en textrad från min och Geirs låt. Och jag kan så väl relatera till texten när jag mår som sämst. Så den är både positiv och negativ, men den är min och jag tror jag är ganska ensam om den. 
 
 
Kramisar

Min hälsoresa

Har visst glömt att berätta att jag passerat mitt delmål 3 2021. -15 kg. Det känns så bra. Allt går lättare och jag känner mig så mycket piggare i både kropp och knopp. 
Det är så befriande att rensa i garderoben och hitta "nya" kläder som jag inte kommit i på länge. Slänga bort lite av de största plaggen och självklart shoppa lite nytt.
Nu kör jag vidare och hoppas jag når mitt mål innan sommaren är slut. Jag har bara 9 kg kvar. Heja heja mig!!
 
 
Kramisar

RSS 2.0