ToknöjdMin sleeve på underbenet börjar att växa lite nu efter sommaren. Visar en bild från senaste sittningen. Jag är toknöjd än så länge och ser fram emot fortsättningen på denna vandringstatuering. Ska bli spännande att få se vad nästa Pusselbit blir. Har önskemål om att få med lite vatten och vinterledsmärket men min tatuerare har ganska fria händer så det är så spännande. 

 
 
Kramisar

Gott & BlandatSenaste veckan har bjudit på en massa saker. Det har varit jobb i Stockholm, tatuering och kräftskiva. Har ju mått ganska bra den senaste tiden så jag blev ganska överrumplad när ångesten kom på besök i början av veckan. Hade två tuffa kvällar sen har det varit mer hanterbart. Bara att hoppas att det var nåt tillfälligt. 
Något mycket roligare har varit ett besök hos tatueraren och byggt vidare på min sleeve. Bild kommer. Avslutat veckan med en vilodag efter kräftskiva igår. Men helt ärligt, jag älskar skaldjur men är det inte för mycket jobb för lite mat??!!??
 
 
Kramisar

Hemester

 
 
Börjar med att bjuda på ett skolkort från högstadiet. Det har inte blivit så mycket kort tagna den senaste tiden. Ändå har vi gjort saker och varit på resande fot i närområdet. Har precis landat hemma efter en tur till Örebro. Vi har ätit gott på uteservering, sovit på hotell och shoppat. Lyxat med andra ord. 
För några veckor sen gjorde vi en 2-dagars tripp i Värmland. Man måste inte åka långt för att uppleva nya saker.
Därifrån har jag kort!! 
 
 

Vi var bland annat på ett känt Linneväveri mitt ute i skogen. Det fanns sjukt mycket snygga dukar och annat. En löpare fick följa med hem. Så för att summera sommaren så här långt, så har den varit toppen med roliga upplevelser i hemlandet:).

 
Kramisar
 
 

RSS 2.0