Öland



 
 
 
 


Då var det mellanlandning hemma igen. Jag, mannen och yngsta dottern Sara har haft några härliga dagar på norra Öland. Hälsat på hos min lillasyster med familj. De har en fin stuga där. Lata dagar i solen, årets första dopp, god mat, sällskapsspel och lite annat smått och gott.
På vägen hem blev det en övernattning i Kalmar. Vi hade bokat höghöjdsbana på Upzone. Jag är lite för svag för att fysiskt orka alla hinder men höjden var inga problem och att åka zipline var ju riktigt skoj. 
Nu laddar vi om för roadtrip norrut i vårt vackra land.
 
 
Kramisar

Rivstart på semestern

 
 



Semestern började med en rivstart. När jag stängde ner datorn i fredags så packade jag en väska och drog till stallet på ridläger till lördagen. Blev 2 superbra ridpass på bäste Lotus. Trevligt kvällshäng med goa vänner, mat, prat och skratt. 
Hemma vid lunchtid på lördag. Snabb dusch och packa ny väska för det blev en spontan tur till västkusten, Grebbestad. Så nu har jag ätit fisk och skaldjur i några dagar. Tagit långa promenader tillsammans med maken, och haft det så mysigt.
Nu är vi hemma igen. Tvättmaskinen jobbar och imorgon ska det packas igen. I övermorgon blir det Öland. 

 
Kramisar
 

Vintips

 

Från min senaste vinbeställning. Så sjukt god!! Det var gott, rosa och bubbligt. Kan inte bli mer sommar. 

 
Kramisar

Många tankar



 
Berörd.
Den här helgen har många tankar gått till Örebro Fallskärmsklubb. Den platsen betyder så mycket glädje, gemenskap, vänner och kärlek för mig. Sommaren 1996 kommer jag aldrig glömma. Nu är det sorg där efter en flygolycka där 9 personer miste livet. Det är svårt att ta in detta. Känns så overkligt att det kan hända på min gamla klubb. 
Jag tänker på alla klubbmedlemmar, vänner och anhöriga. Vilken bottenlös smärta och sorg de befinner sig i. Ibland är livet och dess vändningar obegripligt.
Ta hand om dig och de dina!
 
 
Kramisar

Snabb shopping



Snabbshopping idag. Hittade en klänning på nätet som var slut online men fanns på köpcentret Marieberg. In i affären, ta klänningen och betala och hittade skorna på väg ut I en annan affär. Allt var klart på 5 minuter. Effektiv!!
 
 
Kramisar

RSS 2.0