Intensiv helg

 
Jag har äntligen landat i soffan efter en intensiv helg. Jobbat både lördag och söndag, och det var hektiska arbetspass. Har även hunnit med att vara på teater med mina kollegor och efterföljande restaurangbesök. Vi såg Spelman på taket och det var en superbra föreställning :). Inte så ofta jag är kulturell. Petade i mig så god oxfilé med stekta grönsaker efteråt. Mums.
 
 
Och tro det eller ej, idag kom jag äntligen iväg till badhuset och simmade. Det är väl hur tråkigt som helst men jag gjorde det :) :) :). Jag vill ju så gärna komma i form igen. Jag vägde mig idag och vikten går sakta men säkert neråt i allafall. Har nu ett resultat på -4.3 kg. Heja heja mig!! Det ska nog bli ordning på kroppen igen. Bara att traggla vidare......
 
 
 
Kramisar
 
 

Ett fynd

 
Kunde inte låta bli att shoppa idag, lönen har ju kommit:) :) Hittade dessa skor för 50kr. Det kallar jag fynd!!
 
 
 
Kramisar
 

Nya erfarenheter

 
Det vore ju otroligt dumt att dö nyfiken;). Igår stod jag på långfärdsskridskor för första gången i mitt liv. Det var ingen vacker syn men roligt. Jag är inte redo att ge mig ut på sjön och skrinna direkt, om man säger så haha. Det var både jobbigare och svårare än jag trodde. Men provar gärna fler gånger:) 
 
 
 
När jag ändå är inne på prova på saker så bjöds det på libanesisk mat igår på Dragonvägen. Det har jag aldrig lagat själv tidigare. Smakade riktigt bra och det libanesiska vinet fick också godkänt.
Förövrigt rullar livet på och det går bra med att viktväkta. -3,1 kg de första 2 veckorna. Heja mig!! Nu är det bara resten kvar.....
Ha det gott, och ta hand om er!!
 
 
 
Kramisar
 
 
 

En favoritbild

 
Hittade den här bilden bland mina minnen på FB. Den är sex år gammal men jag älskar den. Jag och min första häst Sylvester ”Sylle”. 
 
 
Kramisar
 

Hej mitt vinterland

 
Snön kom till slut. Tycker om ljuset och det är ju faktiskt riktigt vackert. Ser fram emot att pulsa ut på promenad i vinterlandskapet imorgon. Nu dax för kvällsjobb. 
Önskar er en fin dag!!
 
 
Kramisar
 

Dagens lunch

 
Att vara viktväktare innebär ju inte att äta tråkig mat, det innebär att jag inte kan äta hur mycket jag vill och nånstans i livet har jag tappat bort vad som är lagom. Jag äter ofta för mycket. Ordet lagom - Det vill jag lära mig igen. Och så måste soffpotatisen börja röra på sig mer. Längtar till våren, då min vandringssäsong börjar. 
Jag har överlevt 1 vecka och vågen visade -1.7kg :) :) så resan mot bättre livstil började bra.
 
 
Kramisar 
 

Längtar till våren

 
Kunde hålla mig i 3 dygn efter anmälan till årets Fjällräven Classic innan det svarta bältet i shopping kom fram haha :). Idag har jag köpt en ny vandringsryggsäck. Den är större än den jag har nu så jag tycker nog att köpet är motiverat. Vill ha vår och mera vandring nu!!!!
 
Sen så har jag ju glömt att berätta att vi ska bli med katt igen om 7-8 veckor!! Längtar. Vi har ju inte haft katt sedan i somras då vi akut fick ta bort våran dåvarande katt Ziri. 
 
 
Pixel 2,5 vecka.
 
 
Det fortsätter att hända bra saker här i livet, och det är jag tacksam över. Men för att inte verka för klämkäck så kan jag meddela att ångesten har visat sig igen och gjort sig påmind de sista dagarna. Inte ohanterbart på något vis men ändå :( :(
Hoppas ni har en trevlig helg. 
 
 
 
Kramisar
 
 

Mycket positivt just nu

 
Här händer det grejer nu :) 
Jag har precis köpt biljett till årets Fjällräven Classic så det blir en fjällvandring i sommar. Lycka!!
För att få så bra förutsättningar som möjligt så skrev jag in mig hos viktväktarna igår. Nu jäklar ska tanten i form innan sommaren. Började 1:a dagen med en bubbelkväll så där rök hela veckobonusen hahaha. Men det roligaste är att min vän/granne följer med till fjälls :) :) :)
Livet känns bra just nu.
 
 
 
Kramisar
 

Att våga må bra

Det låter helt vansinnigt men det är inte lätt att må bra heller. Nu har jag mått bra > 1 månad och det är ju toppen men det gör mig förbryllad. Jag är så van att alltid ha ett visst ångestpåslag att det på något konstigt sätt känns tryggt att må dåligt. Jag känner mig lite som Bambi på hal is nu när jag mår bra. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra eller hur jag ska förhålla mig till det. 
2018 har börjat bra och jag hoppas naturligtvis att det håller i sig, men jag tänker ofta att det är för bra för att vara sant, att snart är dippen eller ångesten här igen. Dumt att tro något annat. 
 
 
Jag försöker tänka, övertala mig själv att jag precis klivit ut ur min komfortzon och att det är så här livet är för de flesta människor. Att det finns vissa dagar som inte innehåller psykisk ohälsa. Jag är nöjd :) Jag mår bra idag :) Jag förtjänar det här :) 
Hoppas att det blir många såna här dagar!!
 
 
Kramisar
 

God fortsättning

 
2018, jag är redo. Nu kör vi :) 
Jag är så nöjd med jul och nyårshelgen, hoppas denna goda känsla följer med mig in på det nya året. Jag kan inte minnas att jag mått så här bra under så lång tid de senaste åren. Magiskt!!
 
 
 
Vi har som familjetradition att bygga pussel på jullovet. I år är det roligare än vanligt eftersom vi inte vet motivet. Det har blivit många goa skratt runt bordet. 
På tal om traditioner, just nu tittar jag på Ivanhoe för sjuttielfte gången i mitt liv.
God fortsättning på det nya året!!
 
 
 
Kramisar
 
 
 
 

RSS 2.0