Nytt år, nya möjligheter

 
 
Jag tänkte inte avge något nyårslöfte men tar med mig dessa ord in i 2019 som mitt nya motto. Jag gillar nyår. Jag gillar känslan av avslut och nystart. 
Dags att göra mitt avslut och fundera på vad jag ska lämna kvar 2018 och vad jag tar med mig in i 2019.
Gott nytt år!!
 
 
 
Kramisar

Top 9 Instagram 2018

 
 
Kramisar

Julafton 2018

 
 
 
 
 
Och ja, tänka sig...
Jag har varit snäll i år oxå. Tomten kom med fina julklappar. Jag kommer aldrig bli för stor för det här med paket. Jag älskar överaskningar och att ge bort saker. Jag är lyckligt lottad som både får och ger :) :)
Hoppas att du oxå fått en fin julafton!!
 
 
 
Kramisar

Julklapp

 
 
Då var årets viktigaste julklapp inköpt. Känns bra att kunna hjälpa till och bidra till att någon familj i världen får det bättre.
 
 
 
Kramisar

Pepparkakshus

 
 
Hahaha!!
Vitt, stilfullt och klassiskt, eller nåt ??!!??
När det kommer till min estetiska sida så skulle jag nog landa på ca 3 år. Vissa saker gör jag hellre än bra, pepparkakshus är en av sakerna. Men roligt var det :) :) :)
 
 
Kramisar

Förändring

 
 
God dag!!
Just nu är det mycket på gång. Det kommer att bli förändring på jobbfronten inom den närmaste framtiden. Jag är både spänd och förväntansfull. Jag har svårt för ovissheten, att inte veta och att inte ha kontroll. 
Om livet börjar där komfortzonen slutar så kommer 2019 bli spännande. Men som sagt, den som väntar på nåt gott den väntar alltid för länge. Mitt tålamod sätts på prov just nu.
Förändring! Det är både läskigt och spännande. Håller tummarna för att det ska bli riktigt bra och utmanande.
 
 
Kramisar

I väntan på jul

 
 
Nu börjar julen smyga sig på.....
Jag har inte riktigt fått den här mysiga julkänslan ännu utan jag lever kvar i den gråa, just nu regniga vardagen. Jag har igår varit på jul-after work, idag väntas julfest på jobbet. Kommer även hinna med glöggmys i helgen och yttligare ett julbord nästa vecka. Så jag räknar kallt med att stämningen kommer. 
Jag kan inte svara på om julen är bäst eller om väntan på jul är bättre. Har förresten fått en presentjulkalender av min man i år och det är så barnsligt kul att öppna små paket varje dag.
Är du förväntansfull inför julen ??!!??

RSS 2.0