En selfie

 
Vi går mot ljusare tider....och det glädjer mig. Jag är just nu inne i en bra period igen. Livet är snällt just nu. Upp och ner, håller i mig och följer med.
Helgen har bjudit på 50-årsfest och jobb så jag ser fram emot ledig måndag och sovmorgon.
Ha det gott !!
 
 
 
Kramisar
 

Yoga

 
 
Idag har jag gjort något som var många år sen sist. Jag har varit på yoga. Jag konstaterade fort att jag är gammal, stel och osmidig. Det kommer ta lång tid att mjuka upp och sträcka ut musklerna. Men jag ska försöka ge yogan en chans att hjälpa mig mot ett bättre mående. Att det ska vara så svårt att vara här och nu. 
Nu ska jag bara vara ledig resten av helgen.
 
 
Kramisar

Min måndag

Bra start på veckan. Började dagen med djupgående massage och bubbel på kvällen. Vissa dagar finns det inget att klaga på. 
 
 
 
Kramisar
 
 
 
 

Är det min tur nu ??!!??

 
Har den senaste månaden gått från sämre till ganska okej. Känner mig nöjdare med tillvaron och hoppas att 2017 blir mitt år. Jag har kämpat i uppförsbacke tillräckligt länge nu. Jag förväntar mig inga stordåd men nån gång måste det väl ändå vara min tur att må bra??!!??
Jag vill klara av att jobba, vara fru och mamma. Och naturligtvis ha tid att göra saker jag mår bra av. Jag vill känna att jag lever mitt liv. Jag vill känna mig levande. Jag tycker inte att det är för mycket begärt......
 
 
 
Kramisar
 
 

I väntan på våren

 
Det blev en liten shoppingtur igår, och ett par vandringsskor fick följa med hem till mig. Nu är det bara att vänta på våren. Jag är så sugen på att komma ut i skogen igen. Även fjälllen lockar.
 
 
 
Kramisar

Nyårslöfte

 
Jag gillar verkligen känslan av att ett nytt år ligger framför oss, kalendern är tom och det blir en nystart. Året 2017 hoppas jag går i vandringens tecken så mitt nyårslöfte blev så klassiskt det bara kan bli. Jag ska gå ner i vikt för att orka mera. 
Förövrigt mår jag ganska bra, jag känner igen mig själv och tankarna är inte bara knasiga. Jag hoppas det håller i sig länge, helst för alltid men det vet jag är att hoppas på för mycket.... mitt liv går verkligen upp och ner. Bara att gilla läget och följa med !!
 
 
Kramisar
 
 

RSS 2.0