En kväll med fina kollegor

 
 
 
 
 
 
 
En onsdagkväll med fina nattkollegor. God mat, vin, prat & skratt, bad i tunna. Så trevligt :)
 
 
 
Kramisar

Våffeldagen

 
 
Det finns alltid nåt att fira, idag firades våffeldagen och det smakade finfint :) 
 
 
 
Kramisar
 

7ka tankar

Har de senaste dagarna haft mer ångest men jag har hanterat det ganska bra. Jag har bara accepterat att den finns där och inte gjort nån stor grej av det. Det känns så stort att jag kommit så långt.
När ångesten kommer så kommer det ett knippe sjuka tankar på köpet. Just nu kretsar de flesta kring min övervikt och det suger att vara tjock igen. Kombinationen av biverkningar och för mycket soffläge skulle jag tippa på är orsakerna till detta elände. Jag köper inte riktigt det här att äta mediciner för att må bra, då får man kanske acceptera viktuppgång....jag mår inte bra när jag är tjock heller. Hoppas att vårens vandringar kapar några kilon. Vill inte få ätstörningsbeteende igen. 
Sen så kommer även lite katastroftankar, självskadetankar ihop med ångesten men de är inte speciellt påträngande för tillfället och det är ju positivt.
Önskar er en trevlig helg, själv ska jag jobba ikväll och imorgon, men lite ledig helg hinner jag med :)
 
 
 
Kramisar
 

Rocka sockorna

 
 
 
Kramisar

Onödigt vetande

 
 
Oj, det var längesen jag skrev nåt på bloggen. Jag har jobbat hela helgen så nu slappar jag i soffan med lite godis som sällskap. Lösgodis är en av mina laster. Jag har inte nåt vettigt att skriva så jag tänkte bjuda på lite onödigt vetande om mig själv.
 
 • Jag har opererat bort blindtarmen
 • Jag har svårt för ojämna siffror
 • Jag älskar thai-mat
 • Jag har skostorlek 38
 • Jag är otroligt glömsk
 • Jag spelar wordfeud
 • Jag drömmer om att vandra på Korsika
 • Jag dricker gärna rödvin
 • Jag gillar inte trädgårdsarbete
 • Jag har aldrig fått böter
 • Jag är uppvuxen i Hällefors
 • Jag äter en semla varje år
 
 
 
Kramisar

Tävlingssäsongen 2017

 
Lady Alice, 4 år
 
 
 
El Helixs, 5 år
 
 
Nu är Saras tävlingssäsong startad. Tävling i Mariestad både lördag och söndag. Hon har startat 2 unghästar och de har skött sig exemplariskt på tävlingsplats. Det var första tävlingen för båda kusarna. Sara har oxå skött sig exemplariskt ;) ;) men hon har tävlar förut haha.
 
 
 
Hästskötarmamma :)
 
 
 
 
 
 
Kramisar
 
 
 
 
 
 
 

Dax att vakna nu

Här är det ok, ganska bra. Men jag kan inte påstå att jag lever fullt ut. Trött och omotiverad. Borde ta tag i tillvaron och göra något men orkar inte. Känner mig matt. Det är en konstig känsla att må bra men inget göra, inget jag känner mig bekväm i. Inte för att jag vill ha ångest igen men då är jag i alla fall lite alert. Då händer det något och det passar min otåliga själ bättre än den här sega sörjan jag befinner mig i nu. Är verkligen blekfet just nu ;)
Ge mig vår och lite vårkänslor nu, då kanske kroppen vaknar. Ge mig energi att orka med att leva ett liv utanför soffan och sängen. 
Har ni några bra förslag på saker som kan väcka mig och få lite fart i tillvaron igen ??!!??
 
 
 
Kramisar
 

RSS 2.0