Mina gulliga arbetskamrater


Klart att jag ska krya på mig :)
Är ju på bättringsvägen 


Kramisar


Foodbox-Challange resultat
Belöningen från Träningslagret efter 1 månad Foodbox-Challange. Jag är jättenöjd med mitt resultat :) med tanke på att jag haft träningsförbud pga en cysta i magen som även opererats bort under denna period.
Vikt -6,2 kg varav 3,5 kg fett. Gissa om jag klappade mig själv på axeln :)
Nu är det bara att kämpa vidare och jag längtar till den dan jag får träna igen.


Kramisar


Ensam hemma

Det blev visst inte riktigt som jag tänkt mig. Jag hann inte återhämta mig tillräckligt efter operationen och efterföljande komplikationer så jag valde att stanna hemma. Resten av familjen är på resande fot i England just nu och det känns surt att inte få vara med, men det är bara att gilla läget.
 
 
När man är ensam hemma, då får man lyxa till det och förgylla tillvaron efter bästa förmåga,
eller hur ??!!??
 
 
Sen vet jag inte riktigt hur jag tänkte när jag valde vilken bok jag skulle fördriva tiden med. Jag läser Stalker och den handlar om en sjuk mördare som står utanför husen och tittar in på ensamma kvinnor innan han brutalt mördar dom. Tur att jag inte är så mörkrädd här hemma ;) och så har jag ju katten.
 
 
Kramisar
 
 

Egentid

Egentid låter väl härligt. Egentid är väl något positivt.
Jag har inte samma uppfattning jämt. Egentid kan få mina katastroftankar att löpa amok.
När andra sitter uppkrupna i en fotölj med en bok och njuter av stillheten, då pågår det ibland ett sjukt tankemönster i mitt huvud.
 
- Tänk om något händer barnen eller maken.
- Tänk om de dör.
- Tänk om de är mördade.
- Tänk om, de är skadade.
 
Av någon konstig anledning så tror jag att om jag tänker så här. så kommer beskedet om katastrofen inte som en chock. Då är jag väl förberedd.
 
 
För många slås detta bort med att det är bara att sluta oroa sig och tänka så här, det är sånt man inte kan påverka. Och jag kan inte påverka katastroftankarna.
Då är ändå mina katastroftankar ganska milda, de påverkar inte mitt liv varje dag. Jag försöker lära mig att oron för framtiden tar inte bort morgondagens bekymmer, de förstör bara min dag idag.
 


Kramisar

Äntligen på bättringsvägen


Nu är jag tillbaka :) 
Jag lyckades inte att fixa den här operationen utan komplikationer. Jag var hemma från sjukhuset i 3 dagar innan det var dax för ny inläggning. Jag mådde illa, kaskadkräktes och fick inte behålla nån vätska. Jag mådde som en urvriden disktrasa med andra ord. Nu är jag uppvätskad och mår hyfsat. Orsaken till alla dåliga värden och mitt mående visade sig bero på en tunntarm som strejkade. Men nu håller jag tummarna att den sakta börjar göra det den ska igen.
Nu hoppas jag att livet och blogginläggen blir mer somriga och positiva :) :)
Ha en fin midsommar !!


Kramisar 


Postoperativ vård


Tycker att jag mår oförskämt bra så här dagen efter operation. Tänkte nog åka hem idag.


Preoperativ vård

Då var dagens väntan på läkare och barnmorska-tid över. Jag har idag blivit inskriven på sjukhuset och ska opereras i morgon. Ska kolhydratladda ikväll med näringsdryck. Vi hittade orsaken till min smärta i nedre delen av ryggen och magen. Det är en ganska stor cysta som ska tas bort imorgon. Längtar redan till den dagen jag kan gå i skogen och rida igen utan att det gör ont. Men jag inser att jag blir ur funktion den närmaste tiden.
Nu ska jag fuska lite och åka till godisaffären och köpa lite tröst att ha på avdelningen efter operation om jag blir tvungen att vara kvar nån dag.
Njut av solen idag, vi hörs :)


Kramisar


En "lagom" lunch

Idag har jag gjort något som de flesta inte reflekterar över, jag har varit "vanlig" och "lagom". Lunch med MedHelps nattgäng på Ölme prästgård. Jag har umgåtts med "vanliga" trevliga människor, ätit "vanlig" mat i "lagom" mängd. Pratat om "vanliga" saker och det var "lagom" trevligt ;);). Och i stort sett helt ångestfritt, vilket kanske inte är "vanligt" men jag  kände mig "vanlig"
 
 
Helt "vanliga" sommarblommor i en "lagom" stor vas på bordet.
 
 
Christina och Mari granskar en "vanlig" dryckmeny och kolla vad "lagom" mycket av maten jag åt. Varken för lite eller för mycket :)
 
 
Och som "vanligt" så hade jag trevligt med mina kollegor. Christina, Mari och Anki:
- Tack för en trevlig lunch. 
 
 
 
Kramisar

I Love my shoes


Ytligt, javisst :)


Kramisar 


Bilnycklar

Jag har två bilnycklar i min väska (inte så konstigt eftersom vi har två bilar) men det var inte dit jag ville komma.
 


Kan någon förklara för mig varför nycklarna alltid ligger längst ner i väskan när jag ska ha dom. Sen får jag alltid upp fel nyckel först, det är absolut inte 50/50 chans att ta rätt.Sorteras in under I-landsproblem men det är så sjukt irriterande att alltid ta upp fel nyckel.

 
Kramisar

 

Den blomstertid nu kommer


Sommar 

Jag gör som resten av Sverige, jag klagar på vädret......
-Var är VÄRMEN ??!!??


Kramisar


Effektiv sjukvård


Heldag på sjukan


Dagens lunch


Har spenderat hela dagen på akuten, roligare kan man ha. Blev uppringd av vårdcentralen angående min datortomografi jag gjorde för 2 dagar sedan och det fanns lite ?????? Så det var bara att åka upp till sjukan och göra om undersökningen. 
Det tog sina timmar men nu är jag hemma igen och ?????? är borta :) :)


Kramisar

RSS 2.0