Valborgsmässoafton

Lugnt och sansat Valborgs-firande på Dragonvägen.
 
 
 
 
 
 
Kramisar

Bra dag x 2

Jag har definitivt startat både lördag och söndag på bästa sätt :)
Lördagen var en heldag i Säffle. Sara och Dansken startade 2 klasser. I ponnyallsvenskans div3 hoppning blev det en 7:e plats för Alkvetterns RS av 11 lag. 
Sedan stilhoppning med 57,5 poäng av 70 möjliga. Inga placeringar men mycket bra ritter.
 
Som vanligt i Säffle låg solen på och jag lyckades bli riktigt sol-röd. Jag misstänker att staden ligger under ett stort hål i ozon-skiktet för det var lika rött förra året och säkert året innan det med. Nu kanske jag har lärt mig att packa ner solskyddsfaktor......eller vad tror ni ??!!??
 
 
Idag, söndag har familjen varit på dop och det var Ebba och Saras kusinbarn som var dagens huvudrollsinnehavare.
 
Helgen ska eventuellt avslutas med ett pass i löparskorna men det blir om några timmar det.
Hoppas att ni med haft en fin helg, imorgon är det ny vecka och nya möjligheter.
 
 
 
Kramisar
 
 
 

Good enough

Idag på jobbet pratade vi om att vara nöjd med det man faktiskt har gjort, och inte fokusera på det man inte har gjort.
 
Jag har väldigt lätt för att fokusera fel och detta dåliga samvete följer med mig som en skugga som är svår att skaka av sig. Det är så himla enkelt att se det som aldrig blev gjort. Jag misstänker att jag inte är ensam om detta, och att det är något jag måste jobba aktivt med att försöka lära mig att tänka i andra banor.
 
Trevlig helg alla, vi ska som vanligt åka på tävling. Sara och Dansken hopptävlar imorgon och så är vi bjudna på barndop på söndag.
 
 
Kramisar

Tankar om ensamhet

 
Visst är det konstigt det här med ensamhet, för det finns så många varianter på hur det kan kännas att vara ensam. 
Jag kan ibland känna mig så ensam fast jag vet att jag absolut inte är det. Jag har familj och goda vänner och dom är guld värda.
Ibland är min högsta önskan att få vara ensam en stund.
Ibland är jag jätterädd för att bli ensam. Att vara ensam betyder att jag måste möta mig själv och det är inte det lättaste för jag förstår mig inte på mig själv jämt.
 
Sådär, nu är det färdigtänkt och filosoferat för idag :)
 
 
Kramisar
 

Dan före dan

Jag kan inte förstå varför ??!!??
 
 
 
Dagen innan ett läkarbesök ökar ångesten och jag har idag haft en konstant känsla av att något ska hända, och det där något är farligt :( . 
Det är helt omöjligt att strunta i den där obehagliga känslan som bara gnager på insidan. Bröstkorgen känns för liten och luften kommer bara halvvägs när jag andas. Hela jag är spänd och känslan är "vill bara fly", komma bort från allt det onda. Tur att det sunda förnuftet finns där och tvingar mig att så lugnt som möjligt stanna kvar, och att jag inte har något att vara så rädd för.
 
 
 
 
 
Kramisar
 
 

Bubbel & choklad

Och här sitter jag med ett glas bubbel och mörk choklad. Det är så skönt att veta att påskhelgen inte är slut idag. Jag mår som bäst tillsammans med resten av familjen så långledigheter gillas skarpt.

Och något helt fantastiskt måste jag få säga, jag har inte gett upp springningen utan följer appen slaviskt. 9 av 24 pass är avklarade och jag lever ännu, men jag har svårt att se mig springa 5km om 5 veckor.
Jaja, bara att springa vidare och se var det landar i slutändan.
KramisarKalas på gång

Hjälp, jag är nog snart vuxen ;) ;) ....
Jag ska visst på 50-års fest på långfredagen och det känns knasigt, för jag har ju alltid tänkt att det är ju sånt som mina föräldrar går på.
Bara att konstatera att tiden går och jag blir visst äldre jag med.
 
 
Till er jag inte träffar på Blåkulla, Glad påsk !!
 
 
Kramisar

Påsklov

Det var några dagar sedan jag bloggade, just nu är det fullt upp men det är det visst ofta hos mig.  
Jag har en tendens att göra istället för att vara.  Ibland måste jag få en paus och när jag fysiskt gör något så vilar jag från tanken och känslan.
 
På ett konstigt sätt som jag inte förklara så har jag tankar och känslor överallt, men ändå känner jag mig tom. Den ekvationen är inte direkt logisk.
 
 
 
Sara och Dansken tävlade i söndags i Avesta och vi konstaterade att vi åkte bil 6 timmar den dagen. Från det vi åkte hemifrån tills vi var hemma igen totalt 13 timmar. Allt detta för 3 minuters tävlingstid. 
 
 
 
 
Nu är påsken räddad :) så goda :) och så hoppas jag helgen bjuder på fint väder och mera godis......
Sen kan jag berätta att jag har överlevt 2 veckor med löpar-appen som ska hjälpa mig att klara att jogga 5 km utan att gå efter 8 veckor. Men ikväll blir det soffläge med Ryttareliten på TV.
 
 
Kramisar
 
 
 
 
 
 
 
 

Hur gör man ??!!??Att bara vara, varför är det så svårt ??!!?? 
Några bra tips ??!!??Kramisar


Dressyrpoäng

 
 
Hahahaha, det här tyckte jag var kul, och den förklarar så otroligt bra varför jag inte tävlar i dressyr. Jag rider ju för att det är roligt och jag har fortfarande inte kommit så långt att jag kan ta bort "jag rider dock hellre än bra" men vet ni vad, det är så skönt att kunna säga att det är jag ändå nöjd med. Visst kommer tankarna att jag borde prestera bättre även när jag rider, men de kan jag hantera och släppa ganska så fort.
 
 
 
Kramisar

Som en tickande bomb

Liten lägesrapport....

Vet inte riktigt hur jag ska formulera mig men det känns som om jag inte alls har någon makt över tankar/känslor i mitt liv just nu. Jag kan ena stunden tycka att mitt mående är bedrövligt ena dagen och sedan helt OK nästa dag. Att livet är både med- och motgångar, det vet jag men jag blir så otroligt trött av svängningarna av och på. Det är alldeles för stora kontraster och motgångarna är som megastora hinder i vägen och de är svåra att ta sig förbi. Att jag sen inte vet hur det ser ut på andra sidan av hindret gör mig osäker och rädd. Jag är rädd för ord, jag är rädd för allt.


Rädslan och ångesten är som en tickande bomb. Antingen slocknar veken innan det exploderar eller så smäller det av. :(
Låter mer drama än vad det är......
En dålig start på veckan ger ju bra förutsättningar att det kommer bättre dagar sen ;)KramisarTrimmat häcken ;)

 
Trädgårdsarbete på dagens agenda, hur tråkigt som helst om du frågar mig.
Jag valde att inte ta en förebild på häcken för den såg verkligen bedrövlig ut. En hel hästtransport fylldes med grenar...och några skottkärror med löv och annat bös. 
Jag har gått med skottkärra 3 km sammanlagt, och enligt Runkeeper förbränt 180 kalorier. Så lite trimmande på min häck blev det också ;)
 
Nu blir det grillpremiär på Dragonvägen och jag ska dricka bubbel, because I'm worth it
 
Skål och kramisar
 

Dax för helg igen

Startat helgen på bästa sätt. Att rida ut är så underbart och att lyssna på trav- och galoppstegen mot marken är som ljuvaste musiken.
Trevlig helg allihopa !!!!
 
 
Kramisar

Promenad

Nu så, nu är den första promenaden gjord i år. Jag är som många andra, en vanemänniska, så jag gick min vanliga 7 km runda och hade Lars Winnerbäck i hörlurarna som vanligt ;)
 
 
Nu är det bara att fortsätta att röra på sig. Jag kommer att försöka promenera och löpträna regelbundet fram till Fjällräven Classic i augusti. Och självklart så ska jag rida så mycket som möjligt. 
Önska mig lycka till, för när det kommer till träning så brukar det gå bra några veckor, sen är motivationen inte på topp längre.
Tänk om det fanns motivation i pillerform :)
Har du något supertips när det kommer motivation och träning??!!??
 
 
Kramisar

RSS 2.0