Fast ändå inte


Egentligen mår jag ganska bra, fast ändå inte.
Jag har hittat mig själv, fast ändå inte.
Jag vet vad jag vill, fast ändå inte. 
Jag lever livet, fast ändå inte. 
 
 
Kramisar

Tänk på vad du säger


Det är ungefär så det är, haha.
Jag har under veckan jobbat från huvudkontoret och vid flera tillfällen under dessa dagar fått höra att jag alltid är så snyggt klädd. Jag blev uppriktigt glad och kände mig lite fin. Tänk vad några ord kan göra med humöret och måendet. 

 
 
Kramisar

Och bubblor såklartPåskdagen bjöd på bubbel, goda ostar och trevligt sällskap.
Och idag var det vägning på agendan. + 0.5 kg visade vågen. Jag hade förväntat mig mera + så jag är så nöjd. Nu är det dax att ta tag i vikten igen. Även om det inte blir nån pilgrimsvandring i år så vill jag komma i form. Jag vill ju må bra både fysiskt och psykiskt. Nån gång måste det vara min tur. 

 
Kramisar

Min mathelgSom ni ser, jag njuter och äter gott. Alldeles för gott. Middagen på långfredagen. Som viktväktare så kan jag bara konstatera att det spårat ur. Men jag har inget dåligt samvete för det. Det är ett aktivt val jag gjort. Tar nya tag efter påskhelgen igen. Idag blir det 3 rätters middag tillsammans med maken. Vi kör klassiskt med skagen-toast, oxfilé och potatisgratäng, vaniljpannacotta. Till det serveras gott vin. Så mig är det inte synd om.
Glad påsk!!
 
 
Kramisar

Känner mig uppskattadBlev uppriktigt glad igår när jag öppnade posten och hittade ett tack-kort och en blomstercheck från min arbetsgivare.
Tack Medhelp!!
 
Kramisar

Ledighet i sikte

 
Nu börjar jag längta till påskhelgen och en välförtjänt ledighet. Det har varit mycket jobb sista tiden. Jag är inte slutkörd men visst känns alla övertidstimmar. Håller tummarna och tårna att jag inte behöver jobba fredag-måndag. Önskar fint väder också men det kanske är för mycket begärt. 
Påsken kommer innehålla lugn och ro, god mat och förhoppningsvis nån skogstur, om jag nu blir ledig.
Har du några planer för påskhelgen??!!??
 
 
Kramisar

RSS 2.0