Acceptera psykisk ohälsa

 

Att acceptera att jag har en kronisk sjukdom som kräver livslång medicinering är f_n inte det enklaste. Det här med acceptans kommer jag få jobba med länge, troligen för alltid, men det är väl bara att acceptera att jag är inte bra på allt ;) ;)
Ibland tror jag att acceptera min psykiska ohälsa är att låta den ta plats och finna mig i att jag inte mår bra. Att acceptera är samma sak som att ge upp kampen mot ett bättre mående.
Ibland tror jag att acceptans innebär att jag ska leva med mina svagheter och göra det bästa av situationen.
När kan man säga att man har accepterat sin psykiska ohälsa ??!!??
Jag vänder och vrider på ordet acceptans och det verkar vara tolkningsbart i oändlighet.

Vad innebär acceptans av psykisk ohälsa för dig ??!!??

Kramisar

Outside the box

 
Jag har idag tagit ett litet steg utanför min comfort zone. Jag hatar att göra nya saker, där jag inte har full kontroll över situationen.
Vad har jag gjort då ??!!??
Jo, jag har åkt själv till Biltema för att köpa nya torkarblad.  Det har jag aldrig gjort förr så då blir jag stressad. Och naturligtvis köpte jag fel :( , känner mig som en dum, blåst blondin nu, hahaha !!!!!!!
 
 
 
Kramisar
 
 
 
 

Långledighet

 
Äntligen fredag. Jag har de sista 2 veckorna bott på jobbet känns det som, har jobbat och jobbat och jobbat. Nu så är jag långledig över helgen och det ska bli så skönt. Jag börjar inte jobba förrän på onsdag nästa vecka. Jag ska äntligen få njuta av att sova länge på morgonen för är det nåt jag hatar så är det att gå upp tidigt på morgonen. Jag kommer aldrig att uppskatta det. Sen är agendan ganska tom och jag ska ta dagen som den kommer. En shoppingtur är inplanerad på måndag och det ska bli trevligt.
Nu ska bubblet in i kylen för ikväll ska jag dricka gott :)
 
 
 
Kramisar
 

Alla hjärtans dag

 
 
Hoppas att ni firat kärleken lite extra idag ❤
 
 
 
 
 
Kramisar
 
 
 

Livet från den ljusa sidan

 
Måste ju visa min blingiga hjälm :)
 
 
Bubbelkväll igår igen :)
 
 
Jag har lite flyt just nu, livet är snällt, så gott som ångestfri, ljuset är på väg tillbaka.....
Listan skulle kunna bli ganska lång med positiva saker för tillfället och jag njuter av att äntligen få må lite bra igen. 
Visst funderar jag och är rädd att det ska bli bakslag, att ångesten återkommer som en käftsmäll men jag försöker verkligen bara att vara här och nu, i det goda :)
Hoppas att ni också mår bra.
 
 
 
Kramisar
 
 

Mat och potatis

Jag måste bara få gnälla lite, jag har fått ett I-lands problem. Mina barns kompisar är vegetarianer och detta innebär att vi ska laga vegetarisk mat ganska ofta här hemma.
Det är i vanliga fall svårt att komma på vad man ska äta, nu är det ännu svårare. Om du har nåt tips så tas det tacksamt emot. Jag kan inte hjälpa det men jag tycker oftast det saknas nåt när jag lagar vegetariskt......
 
 
 
Kramisar
 
 
 

RSS 2.0