Mitt ledord 2022Gott nytt år!!
Älskar känslan av nystart. Mitt ledord för 2022 blir engagemang.

Att vara engagerad innebär att brinna för någonting, att ta ansvar för att bidra och skapa ett värde högre än själva insatsen.

 

 

Kramisar

 

Vintersolståndet 
Idag är den kortaste dagen, sen går vi mot ljusare tider igen. Och det är nog så att jag också är på väg mot ljuset. Har haft fullt upp med att förbereda mig inför julhelgen men nu är jag klar och redo. Igår blev det en tur till Stadsparken i Örebro för att kika på the Magic forest. Det var kallt men mysigt med alla lampor och stämningen var det lite magi i. Så allt är under kontroll och låt julfirandet börja. Vem vill inte ha och ge bort julklappar liksom,  säger hon som vägrar bli vuxen hihi.
 
 
 
Kramisar

Paus från vardagenJobbar stenhårt med förhoppning om att fira jul och inte överleva jul. Jag hoppas jag lyckas.
Tog ett dygns paus i början på veckan. Bjöd min vän som nyligen fyllt jämna år på en tripp till The Steam hotel i Västerås. Vi njöt av gudomlig atmosfär, super service, god mat, massa bubbel, prat och skratt. Det var så skönt att komma bort från den gråa trista vardagen och "glömma bort" hur man egentligen mår.
Sen resten av veckan har väl varit som den varit. Jag och min man har bland annat gjort egen pepparkaksdeg och kakorna blev grymt goda. 
Nu väntar ytterligare en medicinhöjning och jag tror det börjar ha effekt. Samt att jag vilat några veckor. Håll tummarna att kurvan vänder uppåt nu. 
Trevlig lucia på er!!
 
 
 
Kramisar

Ett livstecken

 
Jag lever. Men just nu har jag inte så mycket jag vill säga. Orden finns liksom inte där. Det är ganska tomt, men som sagt jag lever.
 
 
Kramisar

RSS 2.0