Full fart framåt

 
 
Här kommer nog årets sista inlägg. Jag ser fram emot ett nytt år. Det är nåt speciellt med nyår. Känns som en ny start och att det nya året ligger oskrivet framför mig.
Jag har inte riktigt bestämt mig för något nyårslöfte än men jag har ju en hel dag att fundera på. 
Nyårsafton blir en stillsam tillställning hemma. Vi äter gott och inväntar tolvslaget i lugn och ro.
Morgondagens meny:
  • Toast med Skagenröra
  • Fläskytterfile, hasselbackspotatis och rödvinssås 
  • Fruktsallad med grädde och glass
 
Vi hörs nästa år!!!!
 
 
Kramisar
 

Jul 2017

Jag har haft en fantastiskt jul i år. Mår bra :). Så här såg julen ut i bilder:
 
 
 
 
Syster och jag
 
 
 
 
Mina tjejer och jag
 
Efterrätt
 
 
Mosters godingar
 
Julens goda gärning
 
 
 
 
Kramisar
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tamino

 
Det var längesen det var häst här på bloggen. Eftersom jag rider så sällan så bjuder jag på två bilder på Sara och Tamino. Det är en unghäst hon rider till, inför försäljning.
De är så duktiga båda två.
 
 
 
 
Kramisar
 
 

Till er alla .......

 
 
 
Kramisar
 

Weekend i Visby

Jag har haft en underbar helg i Visby tillsammans med min bästa man. Vi kände för att göra något bara vi så här innan jul. Jag har aldrig varit i Visby innan och blev kär i staden på en gång❤️. 
 
 
Vi har haft det toppen på alla sätt och vis. Trevligt sällskap, julbuffé, stadsvandring, engelsk pub, Gotlands museum. Nu är batterierna fullladdade innan jul.
 
 
 
Hit åker jag gärna igen!! Det var som att kliva in i en annan värld. Som att gå omkring i en sagobok. Och eftersom det inte är högsäsong så var det inte så mycket folk heller. 
 
 
 
 
 
Kramisar
 
 
 

Topp 9 på instagram

 
Mitt 2017 :)
 
 
Kramisar
 

Kusiner

 
Dagstur till Stockholm för det traditionsenliga julbaket hos min lillasyster. Bidde lussebullar i massor. Trevlig dag som hjälpte julstämningen att komma fram.
 
 
Kramisar
 

Snart är det jul :)

 
Hej alla. Nu är det äntligen december och snart kommer tomten. Den här månaden visar jag verkligen att jag i vissa avseenden inte är äldre än 7 år haha. Jag är barnsligt förtjust i julen och älskar att få julklappar :) 
I år har jag dessutom semester 13-26/12 vilket innebär att jag hinner gå all in. Jag ska äta tomtegröt, baka med saffran, självklart fixa skinka osv....listan kan göras lång och jag ska njuta av allt. Mitt mående känns stabilt och jag har sällan ångest. Det känns lovande inför storhelgen. 
 
 
Idag har jag en ledig dag. Har precis jobbat 6 dagar på rad och det känns skönt att få lite tid att pusta ut. Imorgon  är det på det igen, tur att jag har ett jobb jag trivs med:). 
Hoppas att ni oxå har det bra.
Vad betyder julen för dig ??!!??
 
 
 
 
Kramisar
 
 
 

RSS 2.0