Sol i sikte


Nu säger dom som vet att värme och sol är på ingång. Det passar mig som handen i handsken. Jag har ju som jag tidigare sagt semester. Vi har tagit tag i huset och trädgården men idag är en liten småplock- och vilodag. Jag ska ju orka med ett besök på Loka brunn imorgon ;) ;) . Bara vara några timmar.
Måendet behöver bara vara. Jag behöver tänka i lugn och ro. Och jag behöver vila från tankar. Jag behöver sortera tankarna. Jag behöver komma ikapp mig själv. 
 
Kramisar

Vandringsweekend

 Helgen har spenderats på Skytteholms herrgård. Jag och maken har njutit av god mat, fin miljö och en vandringstur. Det blev 20 km och vi klarade oss undan regn. Semestern kunde inte börjat bättre. Är nu laddad med ny energi och ska ge huset och trädgården lite kärlek de närmaste veckorna. 
Det ska bli skönt att få lite ordning och reda här hemma. Och jag älskar att slänga bort saker. Så befriande. 

 
Kramisar
 

Kl 9.20

 
 
 
 
Kramisar 

Upp och ner

 
Vad trött jag är på mig själv just nu. Måendet pendlar upp och ner. Ena stunden är allt bra för att sedan dippa. Jag kan inte svara på om det är nån större dipp på gång eller om det bara är något tillfälligt spel mellan öronen. Jag hoppas självklart på det sista alternativet. Det har varit en hektisk vår och jag tror att en bidragande faktor kan vara att jag inte hunnit med mig själv. Jag har mest jobbat och bara sprungit på. Och nu när det lugnat ner sig så måste jag hantera mig själv. 
Så nu ska jag ta det piano, jag har semester snart och det känns bra. 3,5 vecka ledigt. Bara 8 arbetspass kvar innan en välbehövlig ledighet. Kämpa!!
 
 
Kramisar

Beställt nya tavlor

 Vad tycker ni om de nya tavlorna jag beställt??!!??
Jag tycker de är sååå snygga och så jag. 
De kommer sitta bra ovanför min hemarbetsplats.
 
 
Kramisar
 

Bitter 
Just nu är det så vackert ute men jag har svårt att njuta av det. För igår skulle en buss tagit mig till Arlanda, och idag skulle jag flygit till södra Frankrike. Just nu skulle jag ha varit på plats på ett härbärge och laddat för att börja vandra imorgon. Jag försöker så hårt att inte vara bitter. 
Fuck covid-19!!
Så livet rullar på i sin vardagliga lunk och jag försöker vara nöjd med tillvaron, det går så där. Bara att inse, nånstans långt inne är jag jäkligt bitter.
 
 
Kramisar
 
 

RSS 2.0