Liseberg

 
Lördag = heldag på Liseberg med bästa grannfamiljen. Strålande väder och massor med folk. Jag klarade av det galant utan ångest. I vissa avseenden blir jag aldrig vuxen, jag älskar bergochdalbanor. Helix är en favorit men kötiden var grymt lång så det blev bara ett åk tyvärr. 
Dagen gick alldeles för fort och vips så var den slut och det var dags att promenera till hotellet för lite sömn. Det här var verkligen ett bra avslut på min sommarsemester. Imorgon är det vardag igen.
 
 
 
 
 
Kramisar

Social baksmälla

 
Ledig söndag efter en supertrevlig kräftskiva igår. Det bjöds på god mat, dryck, sång och skratt. Det var trevligt på alla sätt och vis men ändå så känns det jobbigt i kroppen och själen idag. Jag sa inget dumt, jag gjorde inget dumt men ändå så ligger ångesten där och lurar. Jag måste dock medge att det är absolut inte så farligt som det kan vara men ändå så störande att alltid lida dagen efter en fest.
Vi var inte många personer utan ett litet gäng på 8 personer, men jag är så känslig fortfarande för alla sociala tillställningar att jag blir socialt bakfull. Helt slut av att ha det bra, men nu för tiden så brukar det bara ta nån dag av vila att komma åter på banan igen, förr var det flera dagar av ångest som gällde efter festande.
Någon som känner igen sig ??!!??
 
 
Kramisar
 

Nystart

 
 
 
 
Då är det snart dax för andra delen av 2016. Jag har fortfarande semester men börjar fundera på vardagen lite smått. Jag mår bättre än jag gjort på flera år så jag vill massor. Ska ta tag i ridningen igen, fortsätta att kämpa med vikten och planen är att fortsätta att må bra. Hösten och vintern är ju inte mina bästa årstider men jag håller tummarna att måendet håller i sig och att resten av året blir lika bra som första halvåret.
 
 
 
 
Kramisar

FC 2016

Årets fjällvandring var en ganska blöt historia. Det regnade en hel del och var väldigt lerigt. Pappa och Geir på Tjäktjapasset.
 
 
 Det mest fantastiska med Fjällräven Classic är alla möten med alla människor. Kärt återseende från förra året. Mr Lii från Sydkorea :) :) :)
 
 Sista dagen sken solen och det är det vi kommer att minnas. Allt jobbigt har vi redan förträngt.
 
Tomheten efter vandringen har infunnit sig men det är bara att planera in nya äventyr :) :)
 
 
Kramisar

I am ready

OK, let's go trekking :) :)Kramisar


Blogglista

Hur är jag:


1. Vid matbordet:

Jag äter med hela ansiktet och märker inte själv hur kladdig jag är. Skulle med andra ord inte passa in på finare sittningar.

2. På nattklubben:

Kan inte påstå att jag är flitig gäst på nattklubbar, de få gånger det inträffat så har jag varit onykter och borde ha legat i sängen istället.

3. På stranden:

Sol och bad älskar jag men stör mig alltid på min vikt.

4. På efterfest:

Gillar bättre förfester, men det kanske har med åldern att göra.

5. I klädbutiker:

Hatar att gå i stora klädaffärer, det är kläder överallt, och då hittar jag ingenting. Tack för näthandel.

6. Hemma hos andra:

Känner mig ofta som hemma hos mina vänner och slänger upp fötterna på bordet och kollar i kylen om jag blir hungrig.

7. Hur sover du?

Måste somna på höger sida, men kan vakna precis hur som helst i sängen.

8. På flygplan:

Gillar inte att flyga men gör det ändå. Längtar ner på marken.

9. Hemma en chilldag:

Mjukisbrallor och soffan.

10. I ett förhållande:

Jag är nog ganska anpassningsbar utan att vara menlös;)

11. På morgonen:

Mer död än levande.

12. På kvällen:

Piggare än på morgonen, och oftast i mjukiskläder i soffan om jag inte är i stallet.

13. Som vän:

Är respektfull, lojal och hyfsat trevlig ;)Kramisar


RSS 2.0