Framtiden ser ljus ut

 
 
Jag blev liksom inte färdig med sommar. Så då får jag väl åka dit. Om en vecka så drar jag och maken till Korsika. Och vädret ser ju lovande ut. Längtar. 
Måste erkänna att jag är lyckligt lottad som faktiskt har möjlighet att resa så mycket som jag gör. Jag vet att alla inte har den möjligheten. Tacksam.
 
 
Kramisar

Hänger med sköna bönor

 
 
 
 
 
 
 
Helnöjd med dagen men nu är jag trött i både kropp och knopp. Att även roliga saker tar energi har jag svårt att lära mig, och att acceptera. Började dagen tidigt. På tåget till den kungliga huvudstaden för att hänga med min lillasyster och hennes tjejer. Det blev en Heldag på Skansen i strålande väder. Är barnsligt förtjust i djur och djurparker. Men nu får det minsann bli lite lördagsgodis och vin, because I’m worth it. Skål på er.
 
 
Kramisar

En god gärning

 
 
Ingen kan göra allt, men alla kan göra något :) Känner mig så tillfreds med tanken att jag bidrar till att förbättra livet för någon annan. Härlig känsla.
 
 
 
Kramisar

Vandringens dag

 
 
 
 
Vandringens dag 2019 = min födelsedag :)
Spenderas i Skövde på outdoorfestival och självklart en tur ut i skogen. Nu incheckade på hotell och det vankas middag med bästa maken och yngsta dottern ikväll. Såna här dagar är jag tacksam. Jag har trots allt ett rikt liv. 
Provade mina nya kängor jag köpt till nästa års pilgrimsvandring och de satt skönt på foten. Det känns som om jag köpt rätt skor och de ska nu gå några mil innan det stora äventyret.
 
 
 
 
 
Fick fina små blommor av bästa grannen/vännen igår. Vi firade med att vara på Champagne AW och som jag säkert sagt tidigare: Det kan inte bli för mycket bubbel. 
Jag mår riktigt bra nu och jag hoppas det förblir så länge. 
 
 
 
Kramisar
 
 

Full rulle

 
 
Tittut...
Jag har jobbat i Stockholm, hjälpt till i sekretariatet på dressyrtävling, varit på Oxhälja-marknad i Filipstad. Så det är fullt upp minst sagt. Det är mest trevligheter men det tar också energi. Så jag är ganska trött just nu. Imorgon bär det iväg till huvudstaden igen, utbildningsdag. Bara att hålla i hatten och följa med. Det lugnar sig väl nån gång hoppas jag.
Jag trivs ju med att göra mycket och många saker samtidigt men har nästan lärt mig att det brukar inte hålla i långa loppet. Jag behöver vila och återhämtning med, så jag inte kraschar. Svårt att hitta balansen men jag jobbar på det.
 
 
Kramisar

Skifsenleden

 
 
Äntligen en heldag i skogen igår. Jag och Geir har bott i stuga i Säfsen fredag-söndag och bara myst. Igår blev det Skifsenleden på ca 24 km. Leden var relativt lättvandrad och vädret var perfekt.  Idag regnar och åskar det.
Nu laddar jag om för en ny jobbvecka, ska jobba i Stockholm och det ska bli kul. Omväxling förnöjer.
 
 
Kramisar

RSS 2.0