Bilder på Dansken
Kramisar

På rätt vägJag har alltid varit en stressad och rastlös person, Allt ska hända nu och helst vara gjort redan igår. Men på sista tiden har jag blivit mycket bättre på att göra ingenting. Jag kan faktiskt sitta i soffan och blippa på telefonen trots att diskbänken är överfull och tvätten är smutsig. Det låter så enkelt, men det är det inte. Jag är så avundsjuk och imponerad av alla människor som kan vara här och nu bara sådär. Jag vill också bara kunna vara. Och ibland så kan jag känna mig ledsen över vad mycket jag missat för att jag bara gjort en massa för att ha det gjort utan att stannat upp i nuet.
Hur gör du för att vara här och nu ??!!??


Kramisar
 

Glad påsk !

Kramisar 

Sylle


Idag är det 4 år sedan Sylvester gick ur tiden. Min första häst som jag lärde mig massor av. Jag kan fortfarande sakna våra uteritter, de var alltid så mysiga.
Hoppas du har det finfint på de evigt gröna ängarna.


Kramisar


Saker att se fram emot

Det kommer hända massor av roliga saker i år. Just nu ser jag fram emot:

April


En kort tur till Tyskland med min kompis Helene. En shoppingdag i Rostock.

Augusti

Fjällvandra med Geir och pappa.

September En resa till Kreta med min mor och far, min lillasyster Anna med familj.

December


Avslutar året stort med Kent-konsert !!!!


Mig är det inte synd om....


Kramisar

Promenad

Nu har jag precis varit ute på en promenad, min vanliga 7 km runda. Något som irriterar mig är att Runkeeper  laggade och att jag blev tvungen att stänga av den. Känslan när det inte blivit dokumenterat är att det inte hänt. Sjukt va ??!!??
Inte nog med det, jag var sjukt stressad över att telefonen skulle dö, hade 2% batteri när jag kom hem. 
Jag ville dessutom kolla underlaget, om det är väldigt blött fortfarande så jag tog mina gamla skor för att inte smutsa eller blöta ner de nya så jag kommer säkert att känna av benhinnorna snart.
Hur korkad får man vara ??!!??KramisarLördag i Stockholm


Ingen sovmorgon här inte, bilen rullade hemifrån 07.00. Jag och Geir åkte själva till den kungliga huvudstaden. Vildmarksmässan gav lite inspiration och nu vill jag plocka fram kängorna igen. Längtar ut i skogen och längtar till sommarens fjällvandring.Efter mässan åkte vi hem till lillasyster med familj. Anna, jag och Hanna hann med en tur till lekparken på eftermiddagen.


Kvällens restaurangbesök var en liten och mysig italienare. Mums med god mat och vin.Jag och Fredrik är mätta och belåtna. 
Något helt galet var att vi sprang på en från stallet och före detta grannar på den här lilla restaurangen. Snacka om att världen är bra liten ibland.


KramisarDen friska världen


Jag kämpar på med min psykoterapi och jag tar mina ordinerade piller. Det är inte så enkelt som det låter.
Livet är ganska snällt för tillfället. Visst har jag fortfarande sämre dagar men jag är inte i det kolsvarta hålet i alla fall. Tacksam för varje timme, varje dag som inte består av ångest och självmordstankar. Jag skulle inte säga att jag är frisk ännu men jag har kommit en rejäl bit framåt. Vågar inte riktigt lita på att det faktiskt är helt ok, jag är fortfarande rädd och ganska vilsen i det hela. Jag törs inte leva fullt ut, jag stänger liksom av mina känslor ibland för det är så ovant och skrämmande att befinna sig i den friska världen. 
Livet är inte det enklaste att förvalta med en tilltufsad hjärna men jag får väl ta en dag i taget och försöka övervinna rädslan. Försöker intala mig själv att jag är den viktigaste personen i mitt eget liv. 
Lycka till Cecilia !!Kramisar
Hej på er


Hoppas att ni haft en trevlig helg, det har jag.
Det händer inte så mycket just nu, bloggtorka med andra ord......
Tar tacksamt emot tips på blogginlägg :)


Kramisar


Välgörande ändamål

I söndags var Sara och Cristall på Pay & Jump i Filipstad. Alla pengar (13600 kr) skänktes till cancerforskning. Sånt gillas. 


Kramisar 


RSS 2.0