Hälsoresa

 
 
Sista semesterdagen börjar ta slut. Imorgon börjar verkligheten igen. Jag ska jobba, träna och äta rätt är tanken. Nu börjar min resa mot mitt livs största äventyr. Jag och maken ska om allt går som planerat pilgrimsvandra i maj nästa år. Och då ska jag vara i bra form så det är hög tid att börja min hälsoresa nu. Jag är laddad att ta tag i allt detta nu, efter 7 veckors sjukskrivning/semester. Ska bli så spännande!!
 
 
Kramisar

Var har jag varit ??!!??

 
 
 
 
 
 
 
Tog en omväg hem från Tunisien. Hälsade på hos lillasyster med familj några dagar i deras stuga.
Kan du gissa var jag varit ??!!??
 
 
Kramisar

Hello Africa

 
 
 
 
 
 
Spenderat en vecka av semestern i norra Afrika, Tunisien. Det blev visst en solsemester i alla fall. Jag har njutit av solen, maten, ölen och badet och självklart av bästa sällskapet, maken. Det var faktiskt skönt att slappa i solen med en lättläst bok. Trodde det skulle bli tråkigt att göra ingenting efter sjukskrivningen, men jag hade fel. Jag har verkligen laddat batterierna.
Det var en bra start på semestern!!
 
 
Kramisar

I trolska Bergslagen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dagspa på Loka Brunn med bästa Ebba. Vi har ätit gott, druckit gott och badat. Var så skönt att bara få vara i denna fantastiska miljö några timmar och ladda batterierna. Nu är jag redo att ta mig an årets semester. Skål!!
 
 
Kramisar

RSS 2.0