Nästa vecka händer det ......


Har ju köpt en ny bil som jag ska hämta på onsdag. Begagnad men äntligen har jag också fått en tjejbil ;)
 
 
Fjällräven Classic om en vecka, och jag är grymt taggad för detta. Ska bli så skönt att komma upp i fjällen och mediavila i några dagar. Jag ska bara vara jag i 5 dagar och det ska bli toppen :)
Vad har ni att se fram emot den närmsta tiden ??!!??
 
 
 
Kramisar
 
 

Warszawa 2016

 
Som vanligt när vi är borta så promenerar vi, många steg blir det på en dag. 1:a dagen skulle vi till Copernikus science-center men det var fullt pga av något ungdoms-evenemang i stan så vi knallade till gamla stan och spatserade runt. Vädret var perfekt- varmt i luften och molnigt. Kan inte bli bättre på en storstads-semester.
 
 Gamla stan
 
 
Polsk öl :)
 
 
 
Dag 2 var vi på Uprising museum och för att vara ärlig så fattade jag inte så mycket av all information och det var ganska så rörigt men att det var om andra världskriget hann jag uppfatta ;) ;)
 
 Känt fik i närheten av hotellet
 
Vill du resa till en huvudstad i Europa som inte upplevs stor och stressig så kan jag rekommendera Warszawa. Helt klart värt ett besök.
 
 
 
Kramisar

Hur behandlar jag mig själv ??!!??

 

 

Att det ska vara så svårt att se sig själv med samma ögon som man ser på andra. Om bilden hade föreställt någon annan skulle jag tycka att det var en söt, möjligen lite mullig figur men om bilden är jag så blir det en ganska ful och blekfet figur. Jag har oerhört svårt att vara nöjd med hur jag ser ut eller vad jag än gör, det är sällan tillräckligt bra.
Varför är det så svårt att behandla sig själv på samma vis som man behandlar andra människor ??!!??
Varför kräver jag mer av mig själv än jag gör av andra ??!!??

Det är lättare sagt än gjort att ändra på det här sättet att tänka, det sitter verkligen stenhårt fast att jag är inte lika bra som alla andra, det jag gör kan alltid göras bättre. Jag försöker att vara snäll mot mig själv men kan inte påstå att jag lyckas vidare värst bra, det negativa och det krävande tankarna är för starka.
Jag är säkert inte ensam om detta och jag hoppas det finns många som tagit sig ur detta hopplösa tänk och tycker om sig själva som de är. Jag vill också vara där......


Kramisar


Murstensdalen

 
Förmiddagskaffe with a view :)
Härligt med knappt en mils skogspromenad så här innan lunch.
 
 
Svensk sommar :)
 
 
Kramisar

Bättre sent än aldrig

 
Nu är jag på gång......
Om en månad är det dags för årets fjällvandring så det är hög tid att försöka komma i hyfsad form igen. Som vanligt är jag ute i sista minuten men bättre sent än aldrig. Och så sitter vandringsbyxorna lite tight så nu har jag inget att välja på. Bara att ta tag i det.
Nya skor, gammalt skavsår, Kent i lurarna.
7 km promenad blev det idag.
 
 
Kramisar

RSS 2.0