Mellieha

 
 
 
 
 
 
 
Kramisar
 
 

Bilder från Victoria, Gozo

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kramisar
 
 

Valletta

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kramisar

Mosta kyrka

 
 
 
 
 
Malta dag 2.
Malin och jag fortsätter att utforska ön. Idag har vi varit på utställningen ” Knights of Malta” i Mdina. På hemvägen hoppade vi av bussen i Mosta och gjorde ett kyrkobesök. Jag tillhör den kategorin av människor som gillar kyrkor. De är oftast vackert utsmyckade och inger ett visst lugn. Måste säga att taket i denna kyrka var fantastiskt. Titta på bilden, håller ni med ??!!??
 
 
 
Kramisar
 

Malta dag 1 i bilder

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kramisar
 
 

Black Friday

 
 
Självklart så blev det shopping på Black Friday, säger hon som har svart bälte i shopping. Alla är bra på någonting:) :)
Sen så vill jag hissa filmen Bohemian Rhapsody, jag var nämligen på bio igår och såg den. Helt klart sevärd.
Nu är det bara ett arbetspass kvar, för imorgon tar jag väskan och åker på en veckas semester. Malta, here I come!!
Trevlig helg!!
 
 
 
Kramisar

Novemberångest

 
 
En sån där dag när jag tänker för mycket. Tänker på saker jag inte vill tänka på. Tankar som dödar mig inombords. Men jag gör det ändå. Det går inte att förtränga. Vissa dagar är fulla med ångest och en önskan att smärtan ska ta slut, andra är grå och utan känslor och då bryr jag mig inte vad som händer.
 
 
 
Kramisar
 

Ångest

 
Just nu är det mycket ångest och mina antidepressiva har svårt att hålla jämna steg med all skit. Jag låtsas att allt är som vanligt, jag är bra på det. Att le trots att jag gråter på insidan. Hoppas inte bubblan spricker.
 
 
 
Kramisar

Mat, och mera mat

 
Hemma igen efter några trevliga dagar i Kalix. Fått mycket information och fyllt på med positiv energi. Mina driftledarkollegor är fantastiska.
Men vad mycket man äter...Det är mat och fika hela tiden. Magen är som en ballong. 
Bilden är från middagen i onsdags. Glömde bort att ta kort på den friterade glassen jag åt till efterrätt, så glupen är jag hahaha.
Idag fortsätter trevligheterna, blir fest på mitt kontor och tacobuffe. Mera mat idag alltså, och så slinker det säkert ner lite vin ;)
Trevlig helg!!
 
 
Kramisar
 
 
 
 
 

Dagens sanning

 
Så sant som det är sagt.
Han är klok Nalle Puh.
Jag övertänker, överanalyserar allt och tänker fel. Svårt att bryta cirkeln när man hamnat där. Får försöka sysselsätta mig med annat så jag glömmer bort tankarna en stund. Synd bara att nåt annat oftast innebär att jag stoppar något i munnen....och går upp i vikt och får mer ångest. Sicken jäkla soppa tillvaron kan vara ibland. Och min soppa råkar även vara full med kalorier. Suck.
Nästa vecka blir det resa med jobbet till Kalix. Ska bli trevligt att göra något förutom det vanliga och att få träffa mina driftledarkollegor. Och självklart innebär detta äta mer än vanligt.....men jag försöker intala mig att det är det värt. Jag får ta nya tag när jag kommer hem igen, jag är ju expert på att börja om varje dag haha.
Ha en fin vecka, vi hörs!!
 
 
 
Kramisar
 
 

RSS 2.0