Vi ses nästa år :) :)Kramisar
Var är glädjen ??!!??


Och så kom det en svacka igen, jag har visst tappat glädjen. Det värsta är nog att jag inte vill eller orkar rida. Det har ju alltid varit så kul. Jag vill hitta ridglädjen igen!!! 
Och så är det snart nyår, då allt blir så perfekt efter tolvslaget. Nytt år = nya mål, nya möjligheter... och sen vaknar man 1/1 och inser att inget förändrats. Det blev visst ett gnällinlägg idag, hoppas att nästa blir roligare. Nu ska jag åka till jobbet och som ni säkert redan förstår, så har jag ingen större arbetsglädje heller. Bara att göra, bita ihop och hoppas att det nya året kommer bli fantastiskt :) :) :)Kramisar


God Jul i bilder

 
Hemma innan avfärd till syster med familj
 
 
 
 
Tomten
 
 
Vi led inte hungersdöden heller....
 
 
Sara och Hanna
 
 
Bubbel och dubbel =)
 
Vill önska alla en god fortsättning och gott nytt år !!
 
 
 
Kramisar
 

Att köpa lycka


Åhhh, vad jag älskar att ge mig själv julklapp :) för visst har jag varit snäll hela året. Och självklart kan man köpa lite lycka för pengar, hihi.
Jag är helt övertygad om att jul och nyår kommer att bli så bra i år och jag ser fram mot ett nytt år. Jag har lite flyt nu och det ska jag banne mig njuta av !!KramisarHär händer det inget


Livet rullar på, julen närmar sig och jag mår bra. Har inget att blogga om för dagen så jag vill passa på att önska er en riktigt God Jul om jag inte hittar nån inspiration att skriva innan dopparedagen. KramisarStackars mig ;)


Vaknade imorse av ett schysst nackspärr så lite synd om mig är det...... Men det är en världslig sak och sorteras in i mappen I-landsproblem ;)Kramisar 

Våga bli arg


Dagens ridpass gick uruselt. Sara och Cristall tog en tur ut i det fina vädret, jag valde ridhuset.
Dansken var jättepigg och alldeles bedrövligt fjollig. Han skvätter till och springer iväg för minsta småsak. Visst att det är lite nerv i honom men jag vet att han oftast bara dummar sig. Jag vågar nämligen inte säga ifrån och bli riktigt arg på honom. Jag är konflikträdd, det vet jag men inte att det var så illa att jag inte kan säga ifrån till en ponny. Jag får be sjuksköterskan i mig rida nästa gång, hon är inte ett dugg rädd av sig, medans en annan del av mig är skiträdd. 
Tänk att det ska vara så svårt att ta vissa konflikter, suck.
Är du bra på att hantera konflikter, vågar du bli arg ??!!??


I trafiken


Jag kör ganska mycket bil och vissa saker andra bilister pysslar med gör mig tokig. Jag kör inte sakta så det här att bli omkörd och att bilen lägger sig framför mig och sänker farten med en massa km/h gör mig så irriterad och uppretad. Varför kör man om då ??!!??KramisarSocial baksmälla

Varför ska det vara så jobbigt att ha trevligt ??!!??
Visst låter det knäppt, men så är det ofta för mig. Idag har jag en dålig dag, jag hade ju trevligt igår. Träffade mina nattkollegor, åt 3-rättersmiddag, drack vin, badade tunna, skrattade och pratade. 

Bordsplacering och gåva från Ankie.


Inatt sov jag dåligt, idag har jag lite ångest och är skittrött, funderar och tänker för mycket.
Pratade jag för mycket ??!!?? Eller åt och drack jag för mycket ??!!?? Och så vidare, och om och om igen. Ändå vet jag nånstans att jag gjorde inget fel, det var trevligt men det vägrar visst min knäppa hjärna att förstå. 
Varför ska det vara svårt att ha det trevligt för ??!!??
Eller är det så skruvat på Hjärnkontoret att jag missunnar mig själv att ha det bra ??!!??
Många frågor, få svar är det idag.KramisarWords....


Kramisar 


RSS 2.0