Mellan hägg och syrenJust nu regnar det men det gäller att ta till vara på de fina dagarna som är. Jag älskar verkligen årstiden som är!! Och hela sommaren ligger framför oss. 
Börjar lite smått att planera årets semester men det är långt till vecka 29. Hoppas på fint väder då vi håller oss i Sverige i år också. Jag misstänker att jag inte är full-vaccinerad förrän slutet av sommaren och jag vill inte riskera att bli sjuk utomlands. 
Men vi bor i ett vackert land och det finns mycket att utforska på hemmaplan så det är inte synd om mig.
 
 
Kramisar

Kommentarer
Postat av: S(Ord2)

Jag håller med om att det känns bra att veta att det sannolikt blir en sommar i år också. Klokt tänkt att vänta lite till med utlandsresor, det hinns nog med nästa år. Och visst finns en mycket att skåda här hemma. Vi har t.ex. ett UFO-monument här i skogen,sattes upp av en man som träffade på ett flygande tefat där på 1950-talet. Utomjordingarna tipsade honom om att göra naturmedicin av pollen vilket han gjorde och blev rik. Så kan det gå i bara våran lilla skog, hihi! Hoppas du hittar många trevliga ställen inom lagom räckhåll. Kram!

Svar: Nu är det officiellt sommar och jag njuter av sol och värme. Längtar till min semester och att få resa lite. Som sagt utlandet finns kvar till senare tillfälle. Vem vet, jag kanske utforskar din skog hihi 😛
Kram
Cecilia Hansen

2021-05-25 @ 09:20:25
URL: http://ord2.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0