NystartNu är det bara jag och mannen kvar i vårat stora hus. Båda tjejerna har nu flyttat hemifrån. Då är det dax för nystart tycker jag.  Och vi började med att fixa ny matsalsdel i vardagsrummet. Jag är så nöjd med resultatet. Bara nya blommor och krukor som saknas och de där Georg Jensen ljusstakarna jag villhöver;) 
Många tycker det är jobbigt och svårt när barnen flyttar ut men jag tycker det känns både naturligt och skönt. Nästan så att jag känner mig nykär i mannen igen. Ser så många möjligheter nu när vi "bara" har varandra att ta hänsyn till. 

 
Kramisar

Kommentarer
Postat av: S

Ärligt talat tycker jag det är mysigt när man får en mer "vuxen" relation till ungarna. Allt har sin tid, får man väl säga.
Kul att fixa lite nytt, det blir fint (och Georg Jensen-stakar kan visst vara nödvändiga ibland ;) )
Kram!

Svar: Jag håller med dig, att vara småbarnsförälder är inte lika spännande som att lotsa unga vuxna. Som sagt, var sak har sin tid och nu är det hög tid att ge huset lite kärlek. Kram
Cecilia Hansen

2020-10-17 @ 17:20:38
URL: http://ord2.wordpress.com
Postat av: Polär Marielle

Eftersom vi bor på landet så blir det att våra barn stannar en hel helg när dom kommer och hälsar på. I smyg känner jag att det är ganska skönt när dom åker härifrån.... ;-)
Kram!

Svar: Det är ganska skönt att ha färre att ta hänsyn till och jag tycker att det är så kul att lotsa mina unga vuxna tjejer på distans, fast de får gärna hälsa på. Så kul att träffas när man inte ses varje dag!! Kram
Cecilia Hansen

2020-10-18 @ 12:00:53
URL: http://bipomarielle.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0