Vad blir det??!!??

 
Det blir inte riktigt som jag tänkt mig denna sommar. En fraktur, operation och gips ingick inte i grundplaneringen. Det är motvilligt jag konstaterar att nån vandringsresa blir det inte. Den typen av resa får bli en annan gång. Så nu sitter jag här och funderar. Vad vill jag göra istället? 
Om jag blir av med gipset om 1,5 vecka och får en ortos som går att ta av och på så kan jag ju åka på solsemester. Men jag är ganska less på att vila och ingenting göra så det går nog oxå bort. Då tror jag mer på storstad. Vad sägs om Prag eller Krakow? Jag får helt enkelt fundera vidare, någonting blir det, även om jag inte vet vad än.
Har du några bra förslag??!!??
 
 
Kramisar

Kommentarer
Postat av: S(Ord2)

Sån himla otur att det blev så här. Men jag hoppas du kommer iväg på *någonting* ändå! Storstad+sol: Lissabon? Ganska mysig stad och inte långt till stränderna i Cascais/Estoril. Men kan förstås bli lite väl varmt mitt i sommaren (säger hon som helst vill bo i en kylväska ;) )
Krya på dig snabbt nu och hoppas du får en bra sommar efter omständigheterna.
Kram!

Svar: Tack för tipset. Det blir absolut någonting på semestern, men törs inte bestämma något innan återbesöket på handkirurgen nästa vecka. Hoppas gipset försvinner då. Önskar dig en toppensommar i din kylväska😂. Kram
Cecilia Hansen

2019-06-16 @ 08:18:49
URL: http://ord2.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0