Trött på ångest

 
 
Nu så!!
Jag har ofta ångest på nätterna. Jag vaknar ofta av att jag krälar runt i sängen. Jag vill bara försvinna ur min egen kropp. Panik, panik. Jag har tröttnat på detta nu, jag har beställt ett tyngdtäcke. Jag har skyhöga förhoppningar, det måste fungera.
Nån som har ett, Fungerar det ??!!??
 
 
Kramisar

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Jag har haft mitt tyngdtäcke i ett år nu och jag älskar det! Dock har jag vant mig vid tyngden och tycker knappt att det känns tungt längre. Kram

Svar: Jag har som sagt höga förväntningar. Hoppas jag oxå älskar mitt. Kram
Cecilia Hansen

2019-01-14 @ 12:37:49
URL: http://naatly.se
Postat av: Maria

Ja har tyngdtäcke, men använder det inte varje dag för då försvinner effekten lite då jag vänjer mig. Men tycker att det funkar bra mot just det oroligt att man ligget och snurrar i sängen, det är mycket jobbigare med ett tyngdtäcke på så då ligger man mer still och somnar lättar, funkar så för mig iaf. Jag kan lägga mig under det en stund på dagen också om jag känner mig orolig.

Svar: Jag har haft mitt täcke knappt en vecka nu. Jag tycker om tyngden mot kroppen men har inte upplevt nån större skillnad på sömnen ännu. Tror att det är skönt att lägga sig under när man har ångest. Känns som om det skulle hjälpa mig att hålla ihop.
Lite tidigt att säga om jag är nöjd med det.
Cecilia Hansen

2019-01-20 @ 23:10:35
URL: http://iamiamarias.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0