Ovisshet

 
 
Idag är det uträknat att det är årets deppigaste dag. 
Jag kan dock inte påstå att jag är speciellt deppig idag men jag sprudlar inte av glädje heller. Jag är som alla andra några dagar innan löningen kommer. Det blir inga större utsvävningar innan fredag med andra ord.
Jag oroar mig mycket och tänker på alla möjliga konstiga scenarion om vad som kommer hända framåt i tiden. Kommer jag få jobbet jag sökt? Kommer jag ta det andra jobbet jag  är erbjuden? Hur blir det om jag blir deprimerad igen? Eller ska jag skriva när jag blir deprimerad igen? 
Jag hatar verkligen vad ovissheten gör med mig, jag vill ju ha full kontroll på allt. Jag vill ju börja planera för semester i år. Jag vill ha saker att se fram emot. Jag vill veta så jag slipper ha allt på paus, jag vill framåt nu.
Håll tummarna för mig, att det blir bra i slutändan!!
 
 
 
Kramisar
 

Kommentarer
Postat av: S(Ord2)

Tror vi överlevde årets deppigaste dag i alla fall! :) Det kan verkligen vara svårt att oroa sig "lagom" mycket. För en del måste man ju tänka framåt och planera för att inte helt köra i diket, men så finns allt det där man inte kan styra över och inte kontrollera hur mycket man än vill, och det är ju meningslöst att grubbla över. Men lilla hjärnan min vill gärna hålla på och tänka på sånt också... Och visst är det jobbigt att inte kunna veta på förhand hur man ska må längre fram. Håller tummarna hårt för dig!
Kram!

Svar: Tack för din omtanke. Jag ska försöka att grubbla mindre och inte lägga energi på sånt jag inte kan påverka. Lättare sagt än gjort men det är bara att kämpa vidare. Kram
Cecilia Hansen

2019-01-23 @ 09:45:18
URL: http://ord2.wordpress.com
Postat av: Maria

Jag håller tummarna :) Hoppet måste man kvar. Jag hoppas att det blir bra med jobbet för dig.

Svar: Tack. Det har gått bra med jobbet. Nu vet jag äntligen👌
Cecilia Hansen

2019-01-23 @ 11:30:02
URL: http://iamiamarias.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0