Vårtecken

 
 
Så här ser det ut hemma hos mig idag. Det finns alltså hopp om en vår 2019. Jag har nog aldrig sett snödroppar i mitten av februari förut. Det gjorde i alla fall min dag idag.
 
 
 
 
Och en skål lördagsgodis gjorde inte dagen sämre. Jag tar nya tag mot beach 2019 på måndag. Det spårade visst ur, min viktväktartåg för några dagar sedan men det som är gjort kan jag inte förändra men jag kommer igen. Var så säker :) :)
 
 
 
Kramisar

Kommentarer
Postat av: Alltoviktigt

Jag som var så godissugen och så visar du en bild. Jag får försöka överleva ändå (kan vara så att jag åt rätt mycket godis för några dagar sedan). Blir avundsjuk på alla som kan njuta av blommor nu. Här hoppas jag i och för sig att snön blir kvar ett tag till för annars lär liljelökarna i jorden frysa ihjäl. Inte helt optimalt att gilla och odla liljor när man bor i zon 6-7

Svar: Jag är så fascinerad av människor med trädgårdsintresse, jag saknar den genen helt och hållet så jag får fortsätta vara avundsjuk på alla med fina trädgårdar.
Lördagsgodiset satt finfint🤗 men nu ska jag ta mig i kragen igen. Kram
Cecilia Hansen

2019-02-16 @ 16:05:34
URL: http://alltoviktigtochviktigt.blogspot.com
Postat av: Maria

Våren verkar vara extremt tidig i år, även här uppe i mittersta Norrland så är det plusgrader och vägarna tinar, men än har vi mycket snö. Men det är lite synd om vi verkar gå miste om den underbara vårvintern som är speciell här upp, med minusgrader och riktig vinter men med soligt och fint väder så att det är härligt att vara ute.

Jag tycker att man kan unna sig lite godis ibland ändå om man känner att man klarar sig med lite grann. För mig är det lätt att det går från lite grann ibland och snart är det mycket varje dag. Men det är skönt att kunna ha balans i kosten.

Kram

Svar: Jag håller på att längta ihjäl mig efter vår och sommar, men jag håller med om att soliga fina vinterdagar är fantastiska men nu räcker det med snö och kyla...
Hoppas att jag hittar nån balans i kosten och får in det i vardagen. Jag äter oftast allt eller inget😬🤔 och det är ju inte hållbart. Kram
Cecilia Hansen

2019-02-22 @ 09:58:32
URL: http://iamiamarias.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0