I väntan på bättre tiderJag gör som många andra. Jag väntar på jul, jag väntar på nyår. Jag väntar så mycket att jag Ibland glömmer just nu. Men just nu är inte så kul, mycket ångest som jag hör och häpna, hanterar ganska bra. Jag tillåter den att finnas där och stressar inte upp mig speciellt. Och jag räknar med att den försvinner inom några veckor. Jag har ju en jul att fira och en nystart att se fram emot. 2020 ska bli fantastiskt har jag tänkt mig. 
Visst låter det bra, kanske lite för bra men va f-n..... Det är ju inte förbjudet att önska. Något som jag vet är att jag måste börja träna i alla fall, har kommit så långt som att jag har köpt ett gymkort. Fast jag har svårt att motivera mig att komma iväg, Ångesten gör det inte direkt lättare. Det får bli i samband med min nystart ;) just nu ska jag prioritera julfilmer, böcker, skumtomtar och julstök. Var sak har sin tid. 

 
 
Kramisar

Kommentarer
Postat av: Allt oviktigt

Det låter som om du prioriterar helt rätt. Julen är nog enda tiden på året som det är helt accepterat att slöa framför filmer och äta gott. Nu vet jag inte om du gillar after eight men jag vill slå ett slag för deras limited edition med irish coffee mint smak. Riktigt goda och passar bra att äta medan man lagrar energi=) (Nu får jag migrän av för mycket kakao så jag kan tyvärr inte äta så mycket som jag vill)

Svar: Jag är svag för choklad och den after eighten låter mycket god, ska testas vid tillfälle. Jag fortsätter att julmysa och hoppas att jag hittar motivation till ett hälsosammare liv efter helgerna.
Cecilia Hansen

2019-12-07 @ 19:35:41
URL: http://alltoviktigtochviktigt.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0