Utmaning

 
 
Igår var det ridlektion och jag fick utmana mig själv med att rida ny häst. El Helixs och jag överlevde lektionen och jag är nöjd med mig själv. Har ju blivit lite rädd och harig det sista året så att sätta sig upp på ny okänd häst är faktiskt ganska stort. Lektionen i sig gick väl så där, hästen gick inte på tygeln och jag var ganska spänd men va gör det, jag red ju och det var roligt :)
 
Förövrigt vet jag inte hur det är, jag tror jag mår ganska bra men jag beter mig som om det är sämre tider på gång. Min make har märkt att jag fyller kalendern med massa saker och bara springer på. Ett tecken på att jag inte mår så bra men konstigt nog så tycker jag det är ok. Något att diskutera med min samtalskontakt nästa gång vi ses och se om jag kan komma fram till vad detta står för. Är jag bara effektiv eller börjar jag speeda upp för att krascha i höst ??!!??. Jaja, den som lever får se. Tar det dock med ro och känner mig inte så orolig. Jag borde kanske vara orolig, eller ??!!??
Idag är det i alla fall kvällsjobb som gäller och sen ledig 2 dagar. Ska bli skönt :)
Ha en bra dag!
 
 
Kramisar
 

Kommentarer
Postat av: S

Stilig häst och modig ryttare! :)

Ibland är det jättesvårt att veta tycker jag vart måendet är på väg, man vill ju helst inte heller gå omkring och tro att nu går det åt skogen. Fast *lagom* med oro har sin plats ibland. Hoppas du slipper någon dum krasch i alla fall.

Kram!

Svar: Eftersom maken har hittat lite varningstecken så får jag väl försöka att ta hand om mig så det inte brakar igen. Som sagt, lite oro är nog bra att ha med sig....kram
Cecilia Hansen

2018-09-05 @ 12:11:51
URL: http://ord2.wordpress.com
Postat av: Alltoviktigt

Tur ändå att du själv och maken märker att du ändrat beteende. Inbillar mig i alla fall att det är bättre om man märker något istället för att bara plötsligt rasa.

Svar: Även om jag känner att det är på gång så blir jag lika överraskad av fallet/kraschen men min omgivning blir inte lika förvånade. Jag får hoppas att det är falskt alarm helt enkelt.
Cecilia Hansen

2018-09-06 @ 16:30:20
URL: http://alltoviktigtochviktigt.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0