Ute i god tid

 
 
Nej men, nu vet jag inte riktigt vad som hänt mig. Jag har idag både ätit Juleskum och beställt årets första julklapp. Herre gud, det är ju mer än 2 månader kvar till julafton. Är det ett ålderstecken??!!?? Att vara ute i så här god tid. Inte vet jag men det skrämmer mig litegrann haha. 
 
 
Kramisar

Kommentarer
Postat av: S

I torsdags önskade sig (och fick) maken revbensspjäll kokade i julmust och pepparkakskryddor till middag (och visst hade Ica plockat fram julmusten)! Det är nog tidsandan, vi vill inte vänta på något nuförtiden... kanske dags för en liten semla? ;)

Kram!

Svar: Visst är det sjukt att vi inte kan vänta på något. Är ju ganska mysigt att ha något att längta till. Just nu längtar jag till en resa i slutet av november, sen får julstöket komma🤗. Jag väntar nog med semlan😉. Kram
Cecilia Hansen

2018-10-20 @ 08:48:25
URL: http://ord2.wordpress.com
Postat av: Maria

Jag har nästan handlat klart mina julklappar, har bara ett par kvar att köpa hehe och hunnit ätit saffranskaka också. Jag tror inte det är ett ålderstecken, jag har alltid varit tidigt ute :)

Svar: Jag vill gärna ha klart allt i tid men samtidigt tycker jag att det är lite mysigt att handla i december när jag fått lite julstämning. Jag får hejda mig lite nu så nåt blir kvar till närmre jul🙃😛.
Cecilia Hansen

2018-10-30 @ 11:48:01
URL: http://iamiamarias.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0