Välkommen maj

 
Börjar månaden med en vandringstur Ånnaboda-Suttarboda-Ånnaboda 12 km✔️. En härlig förmiddag med min vän Helene. Som grädde på moset så blev det bubbelkväll oxå. Det hade vi verkligen gjort oss förtjänta av.
 
 
Idag blev det en kortare promenad och bjuden på lunch av Lotta. Jag kan verkligen inte klaga på dessa 2 dagar. De har varit toppen på alla sätt och vis.
 
 
Jag har det nästan för bra just nu. Låter lite knäppt men det kommer bli svårt och jobbigt när ångesten gör sig påmind nästa gång. Det blir sånt högt fall då. Ibland känner jag att stabilt halvdåligt är ganska okej trots allt, då blir det inte så stora svängningar. Svårt att förklara men lite ångest gör mig trygg.
Ha en fin dag!!
 
 
 
Kramisar
 
 
 

Kommentarer
Postat av: S (Ord2)

Det ser jättemysigt ut, både vandringen och förtäringen. :) Tror jag kan känna igen det där med att det kan upplevas som lite otryggt om det blir "för bra". Jag åtminstone blir rädd för att gå på en nit igen... Hoppas du får slippa ett alltför högt fall. Kram!

Svar: Jag har tillbringat många timmar i skogen denna vecka, det är finfin terapi det☀️. Mår fortfarande bra🙌 och försöker uppskatta det som är just nu och inte tänka framåt på om eller när det vänder🙃 Kram
Cecilia Hansen

2018-05-02 @ 14:23:37
URL: http://ord2.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0