En mjukglass

 
 
Då var årets första mjukglass intagen. Smakade ljuvligt! 
Jag har ju gått ner 15 kg sedan januari så jag tyckte jag kunde unna mig nåt gott. Nu har jag ett komplicerat förhållande till mat så det gick inte lång stund innan det dåliga samvetet och ångesten kom. Nu börjar det bli svårt att hålla vikten och maten på en sund nivå. Jag vill äta normalt men det tar emot eftersom jag vill gå ner 5 kg till innan sommaren. Om en mjukglass ger så mycket känslor så funderar jag på vad som kommer hända om 5 kg ner. Hoppas verkligen att vikten stannar där, för jag vill inte bli för smal igen. Men det får jag ta den dagen det blir aktuellt. Jag ska inte gå händelserna i förväg. Men som sagt, glassen smakade ljuvligt!
 
 
Kramisar
 
 
 

Kommentarer
Postat av: S (Ord2)

Matkrångel är verkligen krångligt, man måste ju äta... Jag håller tummarna för att du ska hitta en bra balans. Kram!

Svar: Jag hoppas jag hittar nån typ av balans. Det är inte helt enkelt men det har i alla fall inte spårat ur. Läget är under kontroll än😎. Kram
Cecilia Hansen

2018-05-11 @ 22:15:00
URL: http://ord2.wordpress.com
Postat av: Maria

Klart att du ska kunna unna dig en glass, att äta nåt så där nån gång ibland kan till och med ge viktnedgången en lite skjuts, har jag märkt iaf.

Svar: Jag försöker verkligen att unna mig ibland. Vissa gånger får jag inget dåligt samvete. Det kommer och går. Nu har jag 2 veckor framför mig med mycket mat och dryck så det blir en prövning.
Cecilia Hansen

2018-05-21 @ 11:36:20
URL: http://www.olikasidoravlivet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0