Fjällvandring 2018

 
 
Nu är jag hemma efter årets Fjällräven Classic och det är dags att försöka återgå till vardagen. Årets fjällvandring bjöd på mycket känslor, många goda skratt, fantastisk natur och alla tänkbara väder. 
Vi var ju 3 st som vandrade tillsammans. Jag, Geir och Malin. Vi kände inte Malin så väl innan så det bästa med årets vandring var att få en ny vän :).
 
 
 
 
Jag fick som vanligt svar på frågor jag inte visste att jag hade. Fjälluften gör något gott med mig. Jag känner mig så levande och mer här och nu. Hade dock periodvis svårt att vara här och nu. Tankarna var ofta redan steget före men stundtals var jag bara. Det är en så skön känsla.
 
 
 
 
Jag vill inte skryta med jag är så nöjd med årets prestation. 110 km, 94,5 timmar, 186590 steg. Och så vann Geir en startbiljett till nästa års Fjällräven Classic så det var kanske inte sista gången. Den som lever får se ;). 
I nästa inlägg kommer jag bjuda lite på Malins bilder. 
 
 
 
Kramisar
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Såklart du ska skryta! Jäkligt bra gjort!! Kul med en ny vän med och fin natur! :D

Svar: Det är trots allt en prestation att gå så långt i fjällmiljö och nya vänner är guld värt😛. Är så nöjd med årets vandring. Kommer leva länge på den❤️.
Cecilia Hansen

2018-08-26 @ 19:31:44
URL: http://naatly.se
Postat av: Allt oviktigt

Det är en imponerande bedrift, klart du ska vara stolt

Svar: Jag är lika fascinerad varje år över vad kroppen faktiskt orkar och att jag får vara med utan skador eller annat som kan sätta stopp för upplevelsen😊.
Cecilia Hansen

2018-09-02 @ 14:43:27
URL: http://alltoviktigtochviktigt.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0