Mitt liv just nu

Just nu är jag och livet i otakt. Jag ler och gör det som förväntas av mig. En depression går alltid över säger alla som vet, men det känns inte så på insidan. Jag kämpar varje dag med mörka tankar och önskar bara att det blir tyst i huvudet. Att inte utsätta mig för situationer där sjukdomen kan få ta över. Jag försöker vila och ge kroppen de bästa förutsättningarna att stå emot impulser och jag försöker hela tiden att tänka innan jag gör någonting. På utsidan ser det ut som om jag ingenting gör men på insidan är det en stor kamp. Hela dagarna går åt till att överleva. Hittills har jag överlevt 100% av alla dåliga dagar. 
Hur länge ska det vara så här ??!!?? 
Jag vill ha lugn och ro, jag vill känna mig levande igen...... 
 
Att försöka förklara hur jag mår är inte så lätt för jag förstår inte själv varför det är som det är. Jag har varit låg så många gånger att jag borde veta vad jag ska göra men jag blir lika överrumplad varje gång. Just nu famlar jag i mörker och har svårt att se nåt ljus i tunneln.
Att leva med psykisk ohälsa är inget jag vill men det blev min lott här i livet och det är inget jag kan förändra. Det är det jag måste förhålla mig till. 
Mitt liv just nu.......
 
 
 
Kramisar
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lillemmish - mode - inspo

Ha en toppen måndag
kram kramis

Svar: Tack detsamma 😻
Cecilia Hansen

2017-10-09 @ 11:22:16
URL: http://nouw.com/lillemmish
Postat av: S (Ord2)

Det är så tufft när man inte kan sätta fingret på en enda punkt och säga "det här är problemet!" Själv tycker jag att i en depression blir tiden som tuggummi och det är svårt att tro på det där med att den ska ta slut. Du är en kämpe som ändå fortsätter försöka. Kram!

Svar: Går fortfarande i tuggummi men det som är det jobbigaste just nu är tröttheten. Jag vaknar liksom aldrig till ....men jag kämpar vidare. Kram
Cecilia Hansen

2017-10-09 @ 12:08:34
Postat av: Maria

Även fast det inte känns som så just nu så kommer det kännas bättre. Jag har varit där så många gånger själv och inte haft några förhoppningar om ljusning, men efter tag så känns det faktisk bättre igen.
Kämpa på.
Kram

Svar: Tack för omtanken, jag kämpar vidare. Kram
Cecilia Hansen

2017-10-09 @ 18:01:55
Postat av: Allt oviktigt

Håller tummarna för att det vänder fort

Svar: Tack för omtanken, jag kämpar vidare. Kram
Cecilia Hansen

2017-10-10 @ 11:10:21
URL: http://alltoviktigtochviktigt.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0