Knäppa tankar

 
Just nu mår jag helt ok och det känns bra :) men knäppa tankar kommer jag aldrig ifrån. Idag har jag funderat mycket på mina depressioner och min ångest. Tänk om det är så att jag bara ”låtsas” att må dåligt för att få uppmärksamhet, eller så kanske det är så enkelt att bara rycka upp sig. Jag kanske bara är lat som inte vill något? Men så enkelt är det inte, tror jag ;) eller det vet jag!!
Jag förstår inte ens varför jag tänker såna tankar och absolut inte på en bra dag, men som sagt jag är en enkel person med ett komplicerat inre.
Jag kommer alltid få kämpa med min mentala hälsa och obalansen bland signalsubstanserna, fast idag är en bra dag. Skål på den :) :)
 
 
Kramisar
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Sådär tänker jag ständigt också, men bara de tankarna visar ju egentligen på att man inte mår bra för vilken frisk person går runt och tänker så? Men jag är som sagt expert på det med, vill typ ha bevis för att jag mår dåligt, men de finns ju inga.
Kram!

Svar: Som sagt, hjärnan är komplicerad🤔 och min verkar leva sitt eget liv ibland....och jag är oxå sån som vill ha bevis på allting.
Cecilia Hansen

2017-11-11 @ 19:34:31
URL: http://naatly.se
Postat av: Allt oviktigt

Men oj vilka onödiga tankar som dyker upp. Jag hoppas verkligen att du inte får för dig att det är så

Svar: Nånstans vet jag ju att det inte är så men när tankarna drar iväg så blir det oftast inte helt rätt tänkt😬
Cecilia Hansen


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0