7ka tankar

Har de senaste dagarna haft mer ångest men jag har hanterat det ganska bra. Jag har bara accepterat att den finns där och inte gjort nån stor grej av det. Det känns så stort att jag kommit så långt.
När ångesten kommer så kommer det ett knippe sjuka tankar på köpet. Just nu kretsar de flesta kring min övervikt och det suger att vara tjock igen. Kombinationen av biverkningar och för mycket soffläge skulle jag tippa på är orsakerna till detta elände. Jag köper inte riktigt det här att äta mediciner för att må bra, då får man kanske acceptera viktuppgång....jag mår inte bra när jag är tjock heller. Hoppas att vårens vandringar kapar några kilon. Vill inte få ätstörningsbeteende igen. 
Sen så kommer även lite katastroftankar, självskadetankar ihop med ångesten men de är inte speciellt påträngande för tillfället och det är ju positivt.
Önskar er en trevlig helg, själv ska jag jobba ikväll och imorgon, men lite ledig helg hinner jag med :)
 
 
 
Kramisar
 

Kommentarer
Postat av: Allt oviktigt

Förstår dig helt när det gäller vikten. Jag trivs inte heller med mig själv när jag har för många kg. Du blir säkert av med en del när våren är här och man rör sig mer

Svar: Just nu är jag lite för mycket att tycka om ;) Längtar ut i skogen🌿🍄
Cecilia Hansen

2017-03-25 @ 19:53:32
URL: http://alltoviktigtochviktigt.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0