Snart är det jul :)

 
Hej alla. Nu är det äntligen december och snart kommer tomten. Den här månaden visar jag verkligen att jag i vissa avseenden inte är äldre än 7 år haha. Jag är barnsligt förtjust i julen och älskar att få julklappar :) 
I år har jag dessutom semester 13-26/12 vilket innebär att jag hinner gå all in. Jag ska äta tomtegröt, baka med saffran, självklart fixa skinka osv....listan kan göras lång och jag ska njuta av allt. Mitt mående känns stabilt och jag har sällan ångest. Det känns lovande inför storhelgen. 
 
 
Idag har jag en ledig dag. Har precis jobbat 6 dagar på rad och det känns skönt att få lite tid att pusta ut. Imorgon  är det på det igen, tur att jag har ett jobb jag trivs med:). 
Hoppas att ni oxå har det bra.
Vad betyder julen för dig ??!!??
 
 
 
 
Kramisar
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Allt oviktigt

Skönt att läsa att det känns bra!

Svar: Jag är förvånad själv över att det är så bra 😜😳. Bara att sitta ner i båten och följa med!!
Cecilia Hansen

Postat av: Maria

Jag gillar tiden före julafton. Då man får pynta fint hemma och det blir så mysigt och fint. Älskar att handla och slå in julklappar.

Sen kan jag tycka att själva julafton är lite jobbig då jag får en del ångest och känner att jag måste vara glad och trevlig hela tiden fast jag kanske inte alls mår bra. Fast oftast så går den riktigt bra ändå. Och att få öppna julklappar är ju jätte roligt :)

Svar: Jag är barnsligt förtjust i tiden innan jul jag med och förstår vad du menar med julafton. Själv tycker jag mest om kvällen före julafton och julklappar så klart🎅🏻☃️
Cecilia Hansen

2017-12-10 @ 10:22:30
URL: http://www.olikasidoravlivet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0