Ångest igen......

 
Jag vill inte vara den som klagar, jag vill inte vara bitter men nu måste jag få ur mig lite. Haft ständig ångest några veckor utan att hitta nån anledning. Det kryper i kroppen, jag känner mig stressad och vill helst bara krypa ur skinnet och försvinna. Sover som en kratta, vaknar av att jag krälar i sängen med världens ångestpåslag och vill bara bort från mig själv. 
Jag vet inte vad som är värst, att ha lite ångest hela tiden eller att må bra till och från. Det känns alltid som ett nederlag när måendet sviktar och det tar på krafterna att pendla upp och ner. Det är en kamp varje dag att få vardagen att fungera, alla måsten känns så stora och jag känner mig så liten. Det är inte lätt att vara människa. 
Nu har jag gnällt färdigt, dax att ladda för att vara ponnymamma hela helgen, tävling imorgon och pay & jump på söndag. Full fart med andra ord, då hinner jag inte känna efter hur jag mår. Tar tag i det en annan dag. Nu kör vi !!
 
 
Kramisar
 

Kommentarer
Postat av: Allt oviktigt

Klart att man måste få gnälla. Min teori om människor som alltid verkar nöjda och glada är att de antingen är höga hela tiden eller är frireligiösa. Både de alternativen är lika otäcka=)

Svar: Hahaha, och jag är varken hög eller frireligiös. Kan inte svara på vilket sim verkar värst😂😅. Får nog fortsätta gnälla till och från.....
Cecilia Hansen

2017-04-22 @ 07:14:40
URL: http://alltoviktigtochviktigt.blogspot.se/
Postat av: Nathalie

Känner igen mig! Går ju ständigt omkring med en ångest och det tar så på krafterna! Hoppas du får må bättre snart!! Kram

Svar: Jag verkligen hatar att må så här, att behöva ta bort saker jag inte orkar göra för att inte bli helt slut och dippa mer. Det suger verkligen😩. Stannade hemma idag från hopptävling bara för att orka med nästa vecka..... börjar dock bli bättre på att stoppa i tid, att inte låta det gå så långt att jag blir riktigt sjuk men F-n vad jag hatar att inte orka med ett normalt tempo. Vill ju bara må ok, tycker inte att det är för mycket begärt men jag får väl kämpa med de förutsättningar jag har. Suck.
Cecilia Hansen

2017-04-22 @ 13:19:02
URL: http://naatly.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0