XL

 
 
Hur kul är det att handla kläder när man har ångest ??!!??  I vissa fall är det kraftigt ångestlindrande att shoppa, men inte idag :(  
Jag var tvungen att köpa ny vinterjacka för att förra årets är för liten. 
Känslan när man känner sig/är alldeles för tjock. 
Men jackan är snygg åtminstone :)
 
 
 
Kramisar
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Maria

Blev ny jacka för mig i år också då den jag hade var något trång, inte så kul. Men den nya är mycket bättre :) Gott med tomteskum :)

Svar: Jag hoppas att jackan blir för stor framåt våren, skulle vara bra om det försvann några kilon. Men det är svårt att låta bli alla skumtomtar ;)
Kram
Cecilia Hansen

2016-11-20 @ 22:08:33
URL: http://www.olikasidoravlivet.blogg.se
Postat av: Allt oviktigt

Skulle också behöva en ny vinterjacka att ha hemma/ute med hundarna. Den jag har är på tok för trång över höfterna men som tur är har den tvåvägsdragkedja så jag fortsätter låtsas att den passar=)

Svar: Tänk va fiffigt med tvåvägsdragkedja :) :)
Cecilia Hansen

2016-11-23 @ 06:44:11
URL: http://alltoviktigtochviktigt.blogspot.se/
Postat av: S

Usch ja, jag har gått både upp och ner i vikt extremt mycket de senaste åren, tack så mycket medicinerna! Men nu orkar jag knappt tänka på det, ska jag banta blir jag så hemskt matfixerad. Som tur är hade jag en galet uppvarvad period mitt i sommaren då jag köpte en stor vinterjacka för det var ju rea, haha. Den är bra att ha nu.

Kram!

Svar: Jag hatar verkligen det härmed vikt, jag pendlar oxå otroligt mycket upp och ner. Jag håller med dig om att det är svårt att banta, jag blir oxå tokfixerad och det är inte så bra det heller. Lagom är bäst men jag har aldrig varit en lagom-människa.
Cecilia Hansen

2016-11-23 @ 17:58:26
URL: http://ord2.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0