Here we go again...

 
Jag har under hösten trappat ner ett läkemedel och det gick visst inte så bra. Sitter nu med ångest och är troligen deprimerad igen. Känner mig misslyckad. Jag har så svårt att acceptera att jag måste äta mycket läkemedel för att fungera. Jag vill inte vara sjuk. 
Nu blir det att sätta in läkemedlet igen och med det kommer alla insättnings-symtom. Bara att gilla läget och må illa, bli yr och få hög ångest igen då innan det stabiliserar sig. Håll tummarna att det är snabbt avklarat, jag har inte tid för sånt här. Jag vill ju leva oxå.
 
 
Kramisar
 

Kommentarer
Postat av: Maria

Vad trist att du känner dig sämre igen. Men jag håller tummarna för att medicinen får dig upp igen. Vissa behöver ju alltid medicin för att må bra, jag tycker inte att du ska se det som ett misslyckande.
Bara som ex så en typ 1 diabetiker måste ha insulin för att leva och jag tror inte att den skulle känna det som ett misslyckande att vara i behov av den medicinen resten av livet.
Men förstår dig, det är en negativ syn på psykmedicin.
Jag har fått börja med medicin för min neurologiska sjukdom igen och tycker ju inte att det är lika jobbigt som då läkaren på psyk säger att jag måste ha nån ny medicin.
Kram till dig!

Svar: Jag har ätit medicin i så många år att det borde vara en del av vardagen. Jobbar på att acceptera att det är ett nödvändigt ont. Det går sådär.....
Cecilia Hansen

2016-11-30 @ 12:49:17
URL: http://www.olikasidoravlivet.blogg.se
Postat av: Allt oviktigt

Jag har dagar när jag känner mig riktigt less på att behöva ta medicin. När jag känner så försöker jag vända på det. Istället för att tänka att jag måste ta medicin tänker jag att jag väljer att ta medicin så att jag mår bättre

Svar: Bra tänkt :)
Cecilia Hansen

2016-12-03 @ 19:45:08
URL: http://alltoviktigtochviktigt.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0